TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistenter sökes i Göteborg

Letar du efter jobb inom ekonomi och vill jobba som ekonomiassistent i Göteborg? Varmt välkommen med din ansökan!

I Göteborg ser vi på TNG nu en ökad efterfrågan hos våra kundföretag efter ekonomiassistenter. Vi vill därför komma i kontakt med dig som söker ett nytt jobb inom ekonomi. Våra kunders behov ser olika ut och vi söker både dig som vill jobba heltid samt deltid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en viktig roll på ekonomiavdelningen hos våra kunder, som verkar i ett stort antal olika branscher. Då våra kunder ställer olika krav söker vi efter dig som är studerande, nyexaminerad och du som har tidigare har praktisk erfarenhet av ekonomiarbete. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan variera men innefattar oftast:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen som ekonomiassistent kan skilja sig åt utifrån beroende på rollen hos vår kund så även andra och mer specifika arbetsuppgifter kan tillkomma och du kan i din roll ha såväl ett smalt som brett ansvar på ekonomiavdelningen.

Uppdragen som ekonomiassistent är initialt bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos någon av våra kundföretag. Under tiden omfattas du självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. I många fall har du efter en tid som konsult möjlighet att bli direktanställd av företaget du arbetar hos. Hela 79 % av våra konsulter blir anställda hos våra kunder, något som helt går i linje med TNG:s vision om en hållbar arbetsmarknad.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en pågående eller slutförd högskoleutbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har ett öga för noggrannhet och arbetar systematiskt då många av arbetsuppgifter kräver noggrann granskning och att man hanterar en stor mängd uppgifter. 

Våra kunder verkar både nationellt samt internationellt så vi ser gärna att du som söker behärskar svenska och engelska, både i tal och i skrift. 

Alla lediga jobb