TNG
Ekonomikonsult till energibolag i Göteborg

Ekonomikonsult till energibolag i Göteborg

Vill du vara med och bygga upp ekonomifunktionen för ett av de största projekten i Göteborg just nu?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-24
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du vara med och bygga upp ekonomifunktionen för ett av de största projekten i Göteborg just nu?

Vi söker nu en ekonomikonsult som ska gå in och ha en övergripande roll över uppbyggnaden av ett nytt miljardprojekt. Du kommer vara drivande i att bygga upp en välfungerande ekonomifunktion i ett nytt bolag som det här projektet blir. Du är mellanhand mellan VD, befintliga ekonomi- och inköpsfunktioner.

Tjänsten är ett interimsuppdrag som initialt sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning eller anställning på sikt. Tjänsten ska tillsättas snarast och därför uppmanar vi dig att söka redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en bred roll inom ekonomi med många kontaktytor och ett företag med högt i tak och ett team som värdesätter god stämning där man hjälper varandra. Vi ger dig också:

  • Ett spännande utvecklingsarbete
  • En arbetsplats med hög teknisk kompetens som är ledande inom energibranschen
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din uppgift är att initialt komma in och driva uppbyggnadsarbetet av den ekonomiadministration som det stora projektet kräver. Du kommer vara koordinatorn mellan ekonomi, budget och inköp.

Det innebär att du under projektet kommer att arbeta med allt som krävs för att få en välfungerande ekonomifunktion på plats, såväl det löpande som det uppföljande arbetet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta tätt tillsammans med de personer som idag hanterar befintlig verksamhet och bolag på ekonomi- och inköpsavdelningar, samt VD.

Tjänsten är på heltid och är ett längre konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kund på sikt. Du arbetar som konsult ute hos vår kund, anställd via oss på TNG. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att starta upp nya bolag, att etablera och strukturera välfungerande ekonomifunktioner. Du har en god helhetsbild av hela ekonomiprocessen och är väl insatt i vad som krävs för att få det optimalt. Du är mycket kunnig i det operativa arbetet.

Vi söker en person med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga. Rollen ställer höga krav på noggrannhet och struktur och det är således viktigt att du har förmågan att organisera ditt arbete genom prioritering och planering.

Då arbetet innebär kontakt med både nationella och internationella aktörer är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav, i såväl tal som i skrift. Erfarenhet av affärssystem är högt meriterande då företaget står inför ett skifte av system inom en snar framtid.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-06-24
Martin Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16, Göteborg