TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elingenjör till Perstorp

Vill du arbeta som elkonstruktör i ett processtekniskt och internationellt bolag med ett tydligt fokus på hållbarhet?

Vi på Perstorp AB expanderar kraftigt och behöver stärka vår organisation med en erfaren elkonstruktör till Perstorp alternativt Stenungsund. Detta är en spännande möjlighet för dig med erfarenhet som elkonstruktör från en industriell miljö att bidra med din kompetens inom disciplinen el i våra investeringsprojekt, i tekniska nätverk, förbättringsaktiviteter samt support till våra siter. Få möjlighet till en utvecklande och betydande roll på ett tillverkande bolag i framkant.

Ditt anställningserbjudande

På Perstorp AB får du möjlighet att arbeta i en varierande roll med möjligheter till utveckling. Du blir en del av Perstorps globala projektorganisation och en viktig del i Perstorps strategiska inriktning och resa framåt. Vi befinner oss i en spännande tid med många viktiga projekt där hållbarhet är i fokus. För rätt person finns även möjligheter att jobba mot den internationella marknaden.

Jobba hemma
Jobba hemma
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team om 12 anställda och flertalet konsulter på två siter, Perstorp och Stenungsund. Din närmsta chef är Manager Process Automation, Global Technology and Investment. Rollen är placerad i Perstorp eller Stenungsund och uppdrag på andra siter, både nationellt och internationellt, förekommer som en naturlig del i arbetet. Möjlighet till hemarbete finns.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet som elkonstruktör från en industriell miljö och har erfarenhet som Lead Engineer. I grunden har du en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning eller motsvarande kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av EPC/EPCM-kontrakt. Då kommer att arbeta nära den lokala verksamheten och vara involverad i internationella projekt, krävs goda kunskaper i både engelska och i svenska.

Du är bra på att skapa relation till och samarbeta med andra. Kommunikation, i tal och i skrift, är en av dina styrkor. I ditt arbetssätt är du strukturerad och noggrann. Du ser till att leverera inom ditt ansvarsområde och möter deadlines.

Alla lediga jobb