TNG
Embedded Developer till Hövding

Embedded Developer till Hövding

Erfaren utvecklare av Embedded Systems till Hövding i Malmö!

Arbetsgivare Hövding AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-13
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Anna Messa
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Erfaren utvecklare av Embedded Systems till Hövding i Malmö!

Är du en hövding? Ödmjukt kaxig som anser att ingenting är omöjligt? Här är möjligheten för dig med erfarenhet av inbyggda system och som vill jobba i en bred och central roll med att utveckla Hövdings mjukvara? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Embedded Developer på Hövding.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hövding – världens första airbag för cyklister.

Genom avancerade sensorer känner Hövding av rörelsemönstret hos cyklisten och löser ut en airbag på 0,1 sekund i händelse av en olycka samtidigt som den täcker huvudet och fixerar nacken. Vi jobbar med det omöjliga med en unik produkt ensam i sitt slag. På Hövding motiveras vi av utmaningen i att vara först på marknaden med en produkt som både räddar liv och gör världen till en säkrare plats.

Som Embeddedutvecklare kommer du att arbeta i och förvalta plattformen samtidigt som du driver utvecklingen framåt. Du får en central roll i ett team som växer hela tiden och där vi hjälper varandra samt värnar av vår familjära Hövding-anda som bygger på innovation och kvalitet. Du får möjligheten att bygga din egna verktygslåda och byggmiljö och jobba mot att förvalta samtidigt som du utvecklar produkten och plattformen. Vi erbjuder dig både frihet under ansvar och möjligheten att ta del i att bygga och vidareutveckla din roll.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Detta är en samordnande roll där du är drivande och operativ i utvecklingen av vår tekniska plattform.  Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Utveckling av inbyggda system
  • Underhåll av vår existerande plattform
  • Migrationen av vår nya hårdvaruplattform
  • Byggmiljö, verktyg, flash tools samt programvara ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer utgå från vårt centrala kontor i Malmö och bli en del av ett utvecklingsorienterat och lösningsfokuserat team där du rapporterar till Operations & Development Manager. Jobbet innebär mycket tvärfunktionellt och självständigt arbete men där vikten av att hjälpas åt och att arbeta mot gemensamma mål är stor.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har flera års erfarenhet av att arbete med inbyggda system och embedded-utveckling. Vidare har du en relevant utbildningsbakgrund och goda kunskaper inom Linux, C-programmering och Git-server. Du bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person får du saker att hända och tar ditt ansvar för resultatet. Du arbetar systematisk och noggrant och har en öga för detaljer. Du kommunicerar tydligt och effektivt samt förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du har en specialistkompetens inom området, och vill hela tiden utvecklas i din yrkesroll genom att till exempel utnyttja möjligheter till att inhämta mer kunskap.

Hövding AB

Hövding AB

Hövding är en airbag för cyklister. En revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en airbag som löser ut och skyddar huvudet först vid en olycka. Airbagen är utformad som en huva som omsluter och skyddar cyklistens huvud. Utlösningsmekanismen styrs med hjälp av sensorer som registrerar den onormala rörelsen hos cyklisten vid en olycka. Hövding har världens i särklass bästa stötupptagningsförmåga, och är samtidigt en praktisk accessoar som är enkel att ta med, och som är snygg och diskret i sin utformning.

Hövding har genom åren växt från två personer med en bra idé, till ett börsnoterat företag som kan hantera allt från utveckling och tillverkning av en produkt till marknadsföring och försäljning. Idag finns cirka 35 medarbetare på Hövding som alla triggas av att höra ordet ”omöjligt”. Hövdings airbaghjälm för cyklister finns på 16 marknader i Europa samt i Japan. Huvudkontoret ligger i en gammal chokladfabrik i Malmö – världens sjätte bästa cykelstad.

Hövding AB
Arbetsgivare Hövding AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-13
Anna Messa
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet

Bergsgatan 33, Malmö