TNG
Erfaren Account Manager till Coface i Stockholm

Erfaren Account Manager till Coface i Stockholm

Account Manager som självständigt driver kundarbete sökes till Coface, ett kreditförsäkringsbolag i tillväxt. Sök idag!

Arbetsgivare Coface
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-08-10
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Amanda Karlsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Account Manager som självständigt driver kundarbete sökes till Coface, ett kreditförsäkringsbolag i tillväxt. Sök idag!

Coface fortsätter att växa i Norden och nu söker vi dig som vill ha en nyckelroll när det gäller att utveckla affären och relationen med kunderna! Vi söker dig som motiveras av att jobba långsiktigt med goda relationer till befintliga och framtida kunder. Som Account Manager på Coface har du fokus på långsiktiga kundrelationer, merförsäljning och lönsamma affärer. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Coface erbjuder dig en roll där du bidrar till att utveckla arbetet i teamet med förslag och idéer på hur vi ska ta hand om våra kunder och få affären att fortsätta växa. Du får möjligheten att utvecklas i din roll genom att ta ett helhetsansvar över din kundportfölj. Du blir en del av ett härligt team som präglas av laganda och samarbete och där fokus ligger på långsiktiga och lönsamma affärer.

Som anställd hos Coface erbjuds du även attraktiva förmåner och villkor som tjänstepension, 6 veckors semester och friskvård.

 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som Account Manager jobbar du med medelstora nordiska kunder som har en affär i flera internationella marknader. Du har många kontaktytor både med kunden och internt i företaget. Sammanfattningsvis kommer du att få:

• Helhetsansvar för 30–40 kunder med risk- och lönsamhetsansvar
• Utveckla befintliga och nya kundrelationer, genom kundbesök och möten
• Skapa merförsäljning och utveckla befintliga affärer
• Arbeta med merförsäljning och erbjuda kunder nya produkter
• Samla in intern och extern information till årsförlängningen 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I dagsläget består det nordiska teamet av 8 personer som hanterar både lokala och globala kunder. Samverkan är viktig för att uppnå uppsatta affärsmål och ge kunderna bästa möjliga service. På egen hand och tillsammans med säljare har du många kundmöten, vilket innebär att du har en del resor i ditt arbete. Du ansvarar för planerande, genomförande och uppföljning av gjorda kundaktiviteter. Vanligtvis behöver du inte göra övernattningar utan kan göra resan över dagen.

Kontoret som är ljust och trevligt ligger i centrala Stockholm på Kungsgatan med närhet till kollektivtrafik. Detta är en heltidstjänst med start efter överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat som Account Manager eller Key Account Manager och har förståelse för kunder och försäljning. Du har minst en gymnasial ekonomiutbildning och har framförallt ett intresse för ekonomi. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av kreditförsäkringar, försäkringar eller finans.

Som Account Manager är Officepaketet ditt främsta redskap och därför behöver du ha goda kunskaper inom det. Du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Talar du dessutom finska så är det meriterande eftersom vi även jobbar mot den finska marknaden. Då du kommer besöka dina kunder som utöver i Stockholmstrakten finns runtom i landet är det nödvändigt att du har tillgång till bil.

Du kommer självständigt jobba med att skapa och utveckla kundrelationer och därför är det viktigt att du tar eget ansvar, egna initiativ och att du har en egen drivkraft att skapa ett resultat och nå dina mål. Du trivs med nätverkande och med ditt prestigelösa förhållningssätt bevarar du de goda kundrelationerna. Vidare ser vi att du är nyfiken av dig då du kommer jobba med merförsäljning och behöver fördjupa dig i nya produkter för att bidra till en ökad försäljning.

Coface

Coface

På Coface, är vår huvuduppgift att kreditförsäkra företag - från små och medelstora till multinationella företag mot obetalda fakturor, vilket kan påverka deras verksamhet. På detta sätt har vi utformat en rad lösningar inom kreditförsäkringar vilka täcker fyra viktiga områden: försäkra försäljningen, finansiera utvecklingen samt täcka risker från fall till fall och utvärdera marknader. Coface har under närmare 70 år varit världsledande inom kreditförsäkringar och har stöttat företag över hela världen med att utveckla en stark och hållbar tillväxt.

Koncernens 4300 anställda i 66 länder försäkrar dagligen försäljningen för våra kundföretag i mer än 200 länder. I nära samarbete erbjuder vi råd i alla skeden och hjälper till med att förutse och bedöma risker för att ta rätt beslut.

Coface
Arbetsgivare Coface
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-08-10
Amanda Karlsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 30, Stockholm