TNG
Erfaren administratör till Bricknova i City

Erfaren administratör till Bricknova i City

Nu söker vi en administratör / kontorsassistent till fastighetsutvecklingsbolaget Bricknova på Birger Jarlsgatan i Stockholm

Arbetsgivare Bricknova AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-05-26
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid
Träna på arbetstid Träna på arbetstid
Hendrik Christiansson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en administratör / kontorsassistent till fastighetsutvecklingsbolaget Bricknova på Birger Jarlsgatan i Stockholm

Har du erfarenhet som assistent eller administratör och vill nu testa vingarna inom fastighetsbranschen? Vill du vara del i ett bolag som planerar att växa flerdubbelt de närmsta tre åren? Vill du jobba i ett bolag som prioriterar träning, hälsa och personlig utveckling för personalen? Då har vi tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm och har på bara ett par år växt till att ha ett portföljvärde på cirka 250 miljoner och har som mål att nå en miljard i december 2022. Din roll som kontorsassistent blir att hjälpa bolaget att växa och nå sina mål och samtidigt ha roligt på jobbet!

Du kommer jobba tillsammans med flera serieentreprenörer med vana att leda personal och bygga bolag. Du kommer arbeta med arbetsuppgifter som både är komplexa och rutinbaserade vilket gör att jobbet är varierat och ibland kan förändras snabbt när något oförutsett händer. Bricknova kommer växa under de närmsta åren och möjligheten finns att i framtiden välja olika inriktningar på dina arbetsuppgifter när verksamheten blir större och fler personer anställs.

Personalens trivsel och utveckling är extra viktigt för ledningen på Bricknova och därför läggs mycket resurser på att skapa en god arbetsplats där det finns möjlighet till personlig utveckling och tid för reflektion med månatliga workshops och efterföljande After work. Två gånger per år åker bolaget ner till Spanien och jobbar en vecka från företagets kontor i Marbella. Bricknova lägger dessutom mycket tid och fokus på träning och hälsa och att personalen ska må bra. Ett exempel på detta är när hela kontoret går och tränar tillsammans och bolaget erbjuder även ett gymkort som friskvårdsbidrag.

Din arbetsplats blir huvudkontoret på Birger Jarlsgatan 18 på Stureplan i 5-stjärniga kontorshotellet No18 med egen lunchrestaurang till specialpris och kostnadsfria måndagsfrukostar. Lokalerna är luftiga med många gemensamma ytor och har dessutom ett eget gym i huset.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din uppgift blir att sköta administrationen för Bricknovas totalt 13 bolag och samtidigt förbereda processerna för nästa fas i bolagets tillväxt. Du kommer jobba tätt med bolagets anställda samt Bricknovas olika delägare utöver de många externa parterna, allt från redovisningsbyrån, revisorn till fastighetsjurister. Du kommer även att träffa externa kunder i samband med tillval på bostäderna som Bricknova erbjuder. 

Du kommer jobba med både stora och små uppgifter och exempel på dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • koordinera mellan Bricknovas bostadsrättsföreningar, mäklare, partners och leverantörer
  • ta fram statistik och skicka till berörda myndigheter
  • undersöka marknaden efter passande digitala systemen för att sköta administrationen på bästa sätt
  • planera ny mappstruktur
  • scanna in avtal och ritningar och lägga in i rätt mappar
  • sköta Bricknovas sociala medier
  • fakturahantering och göra betalningar
  • assistera vid cashflowanalyser för Bricknovas olika byggprojekt
  • göra inköp av kontorsmaterial

Tjänsten kommer till viss del att kunna anpassas efter den bakgrund du har i övrigt och de arbetsuppgifter som du själv gillar och är bra på. Har du exempelvis ekonomibakgrund finns möjlighet att också ta över delar av bokföringen eller lönehanteringen i takt med att företaget växer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från Bricknovas huvudkontor på Stureplan tillsammans med de andra tre heltidsanställda och har regelbunden kontakt med övriga delägare och rådgivare som bolaget har i sitt nätverk. Tjänsten är på heltid och startar när rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med god erfarenhet som administratör och gillar assistentrollen och att jobba både med komplexa uppgifter varvat med många enkla och rutinbaserade. Du är duktig på att prioritera och ordning och reda är ledord för dig då enkla fel i administrationen kan leda till många följdproblem som tar tid att reda upp. Eftersom bolaget är i stark tillväxt behöver du vara en prestigelös person som gärna hugger i när nya oväntade problem dyker upp.

Bricknova AB

Bricknova AB

Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm. Vi förvärvar även äldre fastigheter och konverterar dem till moderna och funktionella bostäder. Vårt mål är att leverera kvalitet, finish och material i toppklass utan att kostnaden löper iväg. Genom att upphandla till de bästa priserna ser vi till att våra kunder får hög kvalitet till bra priser.

Att köpa bostad handlar lika mycket om känsla som förnuft. Huset ska inte bara vara byggt enligt konstens alla regler. Lika viktigt är det att bostaden ska kännas rätt. Vi ser till att arkitekterna skapar unika boenden med stil och karaktär, där du som kund känner dig hemma på en gång.

Vår målsättning är att designa bostäder som är något utöver det vanliga. Allt från miljöaspekter och energiförbrukning till val av material och planlösningar är noggrant genomtänkta för att leverera moderna, tidlösa och stilrena hem. Det är först när vi levererat ett projekt som vi själva vill flytta in i som vi har lyckats.

Bricknova AB
Arbetsgivare Bricknova AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-05-26
Hendrik Christiansson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Birger Jarlsgatan 18, Stockholm