TNG
Erfaren AML analytiker till finansbolag, Stockholm

Erfaren AML analytiker till finansbolag, Stockholm

Vi söker nu dig som har erfarenhet av AML bedömningar till en roll som teamlead hos vår kund i Stockholm. Läs mer här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Therese Goldring
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Vi söker nu dig som har erfarenhet av AML bedömningar till en roll som teamlead hos vår kund i Stockholm. Läs mer här!

Som AML analytiker hos vår kund jobbar du främst med att analysera och göra riskbedömningar av ärenden som kräver extra fördjupning. I jobbet kommer du dagligen att arbeta med frågor inom bolagets riskfunktion för att förhindra penningtvätt, samt ha ett operativt teamledaransvar för gruppen. Detta vikariat är perfekt för dig som har analytisk förmåga och vill använda dina tidigare kunskaper inom områden som AML och Compliance.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del utav AML-avdelningen hos vår kund där du dagligen arbetar operativt med AML ärenden, samt har ett stöttande teamledaransvar för gruppen. 

Det här är ett uppdrag via TNG vilket innebär att du blir anställd utav TNG men jobbar ute hos vår kund under hela perioden. Uppdraget är ett föräldravikariat som kommer att starta omgående och pågå till januari 2020. Som anställd konsult hos TNG får du ta del av våra förmåner. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML Analytiker jobbar du med utredande arbete för att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet och terrorfinansiering.

Du kommer att:

  • Utreda och analysera AML ärenden som flaggats och behöver en fördjupad granskning
  • Göra kontroller mot sanktionslistor och utreda ärenden med förhöjd risk för penningtvätt
  • Ta fram dokumentation och rapportering internt och externt
  • Leda och stötta dina kollegor i gruppen i frågor kring AML ärenden 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som AML Analytiker hos vår kund arbetar du med blandade ärenden som behöver extra granskning. Eftersom arbetet bygger på riskbedömning innebär det mycket analys och utredning på kundnivå och det kräver i vissa fall kundkontakt för att exempelvis inhämta information om transaktioner.

Jobbet planeras starta omgående och pågå till januari 2020. Du kommer vara placerad på hos vår kund på deras kontor som ligger i centrala Stockholm. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har runt 5 års arbetslivserfarenhet inom AML eller compliance samt avslutad universitetsutbildning, gärna inom ekonomi eller juridik. Du behöver ha erfarenhet av liknande ärenden samt mycket god förståelse för bolagsuppbyggnad och ägarstrukturer, då du kan komma att utreda komplexa bolagsstrukturer i dina dagliga ärenden. 

Det är viktigt att du kan arbeta på både engelska och svenska och har en hög och professionell nivå på din engelska så väl som svenska, i både tal och skrift, då du använder och tar fram juridisk dokumentation och beslutsunderlag. Du kommer även ha kundkontakt i viss mån och därför är det viktigt att du kan hålla en hög servicenivå, ha integritet och kunna arbeta under sekretess.

Som person ser vi att du är analytisk och har lätt för att se sammanhang och utläsa mönster och strukturer ur en stor mängd information, då du kommer jobba självständigt med dina ärenden och beslut. Då dina ärenden kommer att vara komplexa så krävs det att du är uthållig och trivs med ett detektivliknande arbete för att hitta svaren. Ett mycket stort intresse för frågor relaterade till compliance och AML är också viktigt.

Är du på jakt efter din nästa utmaning inom AML och Compliance där du vill fortsätta arbeta med AML frågor  i kombination med ett teamledaransvar? Skicka in din ansökan nu! 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-10
Therese Goldring
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Värsta Järnvägsgatan 15, Stockholm