TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Erfaren programmerare inom PLC i Göteborg

Brinner du för hållbarhet och vill jobba med PLC för att skapa en renare värld? Nu söker vi en erfaren programmerare i Göteborg!

Har du erfarenhet inom el och automation med ett intresse för PLC programmering? Här erbjuds du en möjlighet att få vara del i ett marknadsledande marinföretag som är i framkanten av grön teknik. Som programmerare inom el och automation kommer du att arbeta med programmering av mjukvara för PLC och HMI system för detta internationella företag som just nu befinner sig i expansivt läge. Du kommer att jobba på ett företag med dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du kan växa och göra skillnad!

Tjänsten skall tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll inom el och automation för reningssystem i en expansiv och viktig bransch. Utöver möjligheten att programmera nya gränssnitt får du en möjlighet att testa HMI systemen tillsammans med testingenjörer i företagets testcenter. Vidare erbjuds du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser med kollektivtrafik och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

VEM ÄR DU?

VI söker dig som har:

Vi ser gärna också att du är lyhörd, har god samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare är du analytisk och lösningsorienterad där du trivs med att jobba självständigt men också tillsammans med andra.  

Alla lediga jobb