TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Extrajobb rekryterare Ada Digital

Är du intresserad av rekrytering och söker ett extrajobb? Vi söker Talent Agens på deltid till Ada Digital!

I rollen som Talent Agent jobbar du nära en rekryterare på Ada Digital och stöttar i hela rekryteringsprocessen. Du kommer jobba extra 1-3 dagar per vecka (beroende på vårt behov och din möjlighet) med rekrytering av digital kompetens. Ada Digital är ett nystartat dotterbolag till TNG och vi vill utmana sättet att rekrytera i IT-branschen. Upplever du dig som en öppen person som vågar pröva det oprövade? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vill ha med oss i teamet.

Ada Digital rekryterar digitala talanger, specialister och ledare till flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Varmt välkommen till sprillans nya Ada Digital, vi ser fram emot att dela denna spännande resa med dig!

VI ERBJUDER DIG

Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Frukost
Frukost
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Talent Agent utgör du, tillsammans med flera andra Talent Agents, navet på hela Ada Digital! Dina arbetsuppgifter omfattar:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett härligt team om 11 personer. Vi sitter i fina kontorslokaler i centrala Stockholm och delar många glädjeämnen med våra kollegor. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi..

MER OM DIG

Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och vill utvecklas vidare inom rekrytering. Det viktigaste är dock att du, liksom Ada, är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning. Detta är ett extrajobb varför vi gärna ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom exempelvis studier. 

Alla lediga jobb