TNG
Extrajobb rekryterare Ada Digital

Extrajobb rekryterare Ada Digital

Är du intresserad av rekrytering och söker ett extrajobb? Vi söker Talent Agens på deltid till Ada Digital!

Arbetsgivare Ada Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-08
Centralt kontor Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Frukost Frukost
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Sara Scheef
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sara Scheef

0703 63 87 64

Är du intresserad av rekrytering och söker ett extrajobb? Vi söker Talent Agens på deltid till Ada Digital!

I rollen som Talent Agent jobbar du nära en rekryterare på Ada Digital och stöttar i hela rekryteringsprocessen. Du kommer jobba extra 1-3 dagar per vecka (beroende på vårt behov och din möjlighet) med rekrytering av digital kompetens. Ada Digital är ett nystartat dotterbolag till TNG och vi vill utmana sättet att rekrytera i IT-branschen. Upplever du dig som en öppen person som vågar pröva det oprövade? Ser du smarta lösningar där andra fastnar vid problem? Då är det dig vill ha med oss i teamet.

Ada Digital rekryterar digitala talanger, specialister och ledare till flera av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Varmt välkommen till sprillans nya Ada Digital, vi ser fram emot att dela denna spännande resa med dig!

VI ERBJUDER DIG

VI ERBJUDER DIG

  • Fördelen att vara en del av en dynamisk start-up samtidigt som vi, som dotterbolag till TNG, är en del av något större.
  • Utvecklas inom agil rekrytering: ett snabbrörligt arbetssätt med fokus på kontinuerliga förbättringar
  • Digitala verktyg i framkant och ett nära samarbete med vår vassa marknadsavdelning
  • En värderingsstyrd arbetsgivare där alla medarbetare deltar och påverkar utvecklingen av vår verksamhet
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Talent Agent utgör du, tillsammans med flera andra Talent Agents, navet på hela Ada Digital! Dina arbetsuppgifter omfattar:

  • Stötta våra Talent Business Partners i att hantera ansökningar, testresultat, referenstagningar och bakgrundskontroller
  • Skriva säljande annonser där du lyfter fram det unika i varje tjänst
  • Search enligt vår agila rekryteringsprocess. Du använder digitala verktyg och sociala medier för att nå ut till passiva kandidater som inte är aktivt arbetssökande
  • Säkerställa en fantastisk kandidatupplevelse och vara med och ständigt utveckla vårt arbetssätt
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett härligt team om 11 personer. Vi sitter i fina kontorslokaler i centrala Stockholm och delar många glädjeämnen med våra kollegor. Hos oss är det kort sträcka från idé till genomförande och en genomgående positiv energi..

MER OM DIG

MER OM DIG

Ada Digital är inspirerade av Ada Lovelace – världens första programmerare. Hon var begåvad, motiverad och tänkte på ett annorlunda sätt än övriga samtida matematiker gjorde. Vi ser gärna att du är en Ada också! Du behöver inte vara matematiker men det är viktigt att du är digital och vill utvecklas vidare inom rekrytering. Det viktigaste är dock att du, liksom Ada, är orädd att testa nya vägar för att nå bättre resultat. Eftersom du ofta kommer köra fast – det gör man när man rekryterar utmanande specialistroller – så är det av största vikt att du har en lösningsorienterad läggning och en positiv grundinställning. Detta är ett extrajobb varför vi gärna ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom exempelvis studier. 

Ada Digital

Ada Digital

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.

Arbetsgivare Ada Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-08
Sara Scheef
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sara Scheef

0703 63 87 64

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra järnvägsgatan 15