TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Förvaltningsledare inom IT till Haninge Kommun

Haninge Kommun söker en förvaltningsledare som vill vara med och samverka med kommunens förvaltningar inom IT.

Söker du en ledarroll men utan personalansvar? Trivs du med att driva projekt tillsammans med andra? Om du brinner för detta så tror vi att tjänsten som förvaltningsledare kan vara något för dig. Tveka inte, sök tjänsten omgående!

Ditt anställningserbjudande

Rollen som förvaltningsledare är spännande och innehåller en stor variation av arbetsuppgifter. Du är engagerad på flera olika nivåer och i en mängd områden där det gemensamma är att arbeta med utveckling och förbättring. Du blir delaktig i att samverkan med kommunens förvaltningar och bolag och du kommer att styra och stödja utveckling, förvaltning och drift .  

Som förvaltningsledare får du ett utvecklande arbete som tillsammans med kollegor och chefer engagerar och är utmanande. Då vi precis har påbörjat en omfattande upphandling av IT tjänsterna inom teknisk plattform och digital arbetsplats, kommer du genom denna roll ha stora möjligheter att vara med att påverka vårt framtida arbetssätt och samarbete med nya leverantörer.

Distansarbete
Distansarbete
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi sitter i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till pendeltågsstation. På endast 20 minuter når du T-centralen Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, friskvårdscheckar.  I rollen ges du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov. Hybridarbete tillämpas 2-3 dagar i veckan. 

Våra förväntningar

Du har en för tjänsten relevant högskoleutbildning eller relevant arbetslivserfarenhet som motsvarar detta. Du har jobbat med projektledning eller haft en ledande roll i förvaltning, processutveckling eller förändringsarbete. Det är  meriterande om du har erfarenhet av IT tjänster inom server, lagring, databas samt identitet och åtkomst.

Vi tror att du utöver detta har en bakgrund som exempelvis systemförvaltare, objektspecialist, verksamhetsutvecklare eller en annan roll där du skaffat erfarenhet i förvaltningsledning och verksamhetsutveckling och haft ett övergripande operativt ansvar.

Har du dessutom arbetat med eller har förståelse av en offentlig och politisk verksamhet är det meriterande. 

I rollen som förvaltningsledare behöver du vara en trygg ledare som är van vid förändringsledning,
projektstyrning och tjänstedesign. 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Det är viktigt att
du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och resultatorienterad.

Du är kommunikativ och lyhörd, vilket innebär att du lyssnar på din omgivning och förstår vikten av ett bra samarbete med både externa och interna parter.

Alla lediga jobb