TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Gruppchef till Green Cargo i Nässjö.

Gruppchef med ansvar för produktionen till Green Cargo i Nässjö.

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden. Brinner du för ledarskap och har sedan tidigare erfarenhet som gruppchef och kunskaper av personalledning, förhandling och utveckling? Till Green Cargo i Nässjö söker vi just nu en gruppchef, för ca 50 anställda, med erfarenhet från logistik / transport. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en bred och utvecklande tjänst som präglas av nytänkande, utvecklingsmöjligheter och ett brett kontaktnät av interna kollegor och externa partners. I din roll kommer du få möjlighet att påverka enhetens operativa och strategiska arbete och kombinera ditt intresse för logistik / transport med ledarskap. Du driver arbetet framåt med fokus på säkerhet och kvalité.

Green Cargo jobbar mot visionen Järnvägslogistik i världsklass och söker medarbetare som vill vara med på den resan. De är måna om att bidra till ett hållbart samhälle och att godstransporter utförs med minimal klimatpåverkan. Genom goda arbetsvillkor för personalen och med fokus på hög säkerhet och kvalité bidrar Green Cargo till en bättre miljö och en långsiktigt hållbar ekonomi.

 

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som gruppchef leder du, följer upp och utvecklar verksamheten enligt uppsatt mål och strategier. 

Dina arbetsuppgifter som gruppchef innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som gruppchef ansvarar du för produktionen i Nässjö och har ca 50 anställda, lokförare och bangårdsarbetare. Nässjö är en knutpunkt inom järnväg med mycket aktiviteter på både bangården och bland lokförare. Du ingår i en ledningsgrupp med 12 chefer och rapporterar till Driftområdeschef Mitt. Tjänsten är placerad i Nässjö med start enligt ök. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet som ledare, gärna från en logistik- och transportintensiv verksamhet. Du har sannolikt haft eget budget- och resultatansvar och är van att jobba med uppföljning och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet från järnvägsproduktion. Vi tror att du brinner för förbättringsarbete, att du är engagerad i frågor som säkerhet och arbetsmiljö och vill utveckla en verksamhet som verkar för klimatsmarta transporter.

Som person har du en god ledarskapsförmåga och är duktig på att coacha och utveckla andra både personligen och på distans. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, engagemang och konsekvent handlande. Du är också välorganiserad med förmågan att delegera och följa upp och prioritera. Är du en modig, engagerad och inkluderande ledare med stor medarbetarfokus samt en stark vilja och drivkraft att motivera medarbetarna och utveckla verksamheten? Sök nu!

 

Alla lediga jobb