TNG
Gruppchef till Green Cargo i Nässjö.

Gruppchef till Green Cargo i Nässjö.

Gruppchef med ansvar för produktionen till Green Cargo i Nässjö.

Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-30
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Gruppchef med ansvar för produktionen till Green Cargo i Nässjö.

Med hållbarhet och miljö i fokus är Green Cargo ett företag som är helt rätt i tiden. Brinner du för ledarskap och har sedan tidigare erfarenhet som gruppchef och kunskaper av personalledning, förhandling och utveckling? Till Green Cargo i Nässjö söker vi just nu en gruppchef, för ca 50 anställda, med erfarenhet från logistik / transport. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en bred och utvecklande tjänst som präglas av nytänkande, utvecklingsmöjligheter och ett brett kontaktnät av interna kollegor och externa partners. I din roll kommer du få möjlighet att påverka enhetens operativa och strategiska arbete och kombinera ditt intresse för logistik / transport med ledarskap. Du driver arbetet framåt med fokus på säkerhet och kvalité.

Green Cargo jobbar mot visionen Järnvägslogistik i världsklass och söker medarbetare som vill vara med på den resan. De är måna om att bidra till ett hållbart samhälle och att godstransporter utförs med minimal klimatpåverkan. Genom goda arbetsvillkor för personalen och med fokus på hög säkerhet och kvalité bidrar Green Cargo till en bättre miljö och en långsiktigt hållbar ekonomi.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som gruppchef leder du, följer upp och utvecklar verksamheten enligt uppsatt mål och strategier. 

Dina arbetsuppgifter som gruppchef innefattar:

  • Arbeta resurseffektivt med daglig styrning och förbättringar.
  • Budget- och resultatansvar, inkl. rapportering och efterlevnad av KPI.
  • Arbetsmiljöansvar, implementering och uppföljning av rutiner och styrande dokument.
  • Personalansvar, kompetensutveckling, rekrytering, planering, trivsel och kommunikation. 
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som gruppchef ansvarar du för produktionen i Nässjö och har ca 50 anställda, lokförare och bangårdsarbetare. Nässjö är en knutpunkt inom järnväg med mycket aktiviteter på både bangården och bland lokförare. Du ingår i en ledningsgrupp med 12 chefer och rapporterar till Driftområdeschef Mitt. Tjänsten är placerad i Nässjö med start enligt ök. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet som ledare, gärna från en logistik- och transportintensiv verksamhet. Du har sannolikt haft eget budget- och resultatansvar och är van att jobba med uppföljning och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet från järnvägsproduktion. Vi tror att du brinner för förbättringsarbete, att du är engagerad i frågor som säkerhet och arbetsmiljö och vill utveckla en verksamhet som verkar för klimatsmarta transporter.

Som person har du en god ledarskapsförmåga och är duktig på att coacha och utveckla andra både personligen och på distans. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, engagemang och konsekvent handlande. Du är också välorganiserad med förmågan att delegera och följa upp och prioritera. Är du en modig, engagerad och inkluderande ledare med stor medarbetarfokus samt en stark vilja och drivkraft att motivera medarbetarna och utveckla verksamheten? Sök nu!

 

Green Cargo

Green Cargo

Vi har våra rötter i den svenska tågtrafikens ursprung och är Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik. Vi är en viktig del av det skandinaviska näringslivet. Dygnet runt fraktar våra godståg både råvaror och förädlade produkter till industrier i olika delar av Skandinavien och till kontinenten. Slutprodukterna tar i många fall tåget även till konsumenterna i ett hållbart logistiksystem som lägger grunden för Sveriges välstånd och konsumtion.

När Green Cargos tåg rullar, rullar hjulen för svensk industri och handel. I många avseenden bär vi faktiskt tillväxten, välfärden och jobben på våra hjulaxlar. Vi kör lastbilshytter till Gent, möbler till Haparanda, tidningspapper till Frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till Borlänge. Det gör vi pålitligt, tryggt och på utsatt tid. Med våra 1 900 anställda, 360 lok och 5 000 vagnar erbjuder vi miljömärkta dörr-till-dörr-transporter i ett nätverk som når ut över hela Sverige och med våra partners når vi tusentals orter i Europa.

Green Cargo
Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-30
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Gjutaregatan 9, 571 42 Nässjö