TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-assistent/administratör 50% i Stockholm

Är du en fena på administration och vill utöka dina HR-kunskaper?

Söker du en omväxlande roll inom HR-administration på deltid? Nu söker den entreprenörsdrivna företagsgruppen Key People Group en HR-assistent/administratör som tillsammans med HR kommer arbeta med personaladministrativa uppgifter och lönefrågor. Tjänsten är till en början på 50 % men kan komma att utökas. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete och ett nära samarbete med HR-chefen. Tjänsten ger dig möjlighet till att utveckla dina kunskaper inom HR-området och du erbjuds en spännande möjlighet att ta nästa steg i din karriär. Koncernen består idag av 10 bolag som driver olika HR-verksamheter och har ca 150 anställda internt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

Beroende på tidigare erfarenhet och intresse kommer tjänsten utvecklas och innehålla andra HR-relaterade arbetsuppgifter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar omgående och är på deltid, 50 % med möjlighet till utökning. Arbetstiden kan fördelas fritt under kontorstid efter överenskommelse.

Tjänsten är placerad i våra nya fräscha lokaler på Pyramidvägen 7 i Solna, ett stenkast från Westfield Mall of Scandinavia. Här sitter våra rekryteringsspecialister på TNG och Ada Digital.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom HR-administration. Vi ser gärna att du har någon form av utbildning inom området och har goda kunskaper inom arbetsrätt samt lönefrågor. I rollen behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska både i tal och i skrift. Vidare bör du vara van att jobba med Office-paketet och ha god systemvana. 

Vi söker dig som:

Denna roll erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter vilket kräver att du arbetar smart och strukturerat samt har en god förmåga att prioritera. Du ska självständigt och effektivt kunna byta fokus från uppgift till uppgift utan att bli stressad. 

Alla lediga jobb