TNG
HR – generalist till Vision i Stockholm

HR – generalist till Vision i Stockholm

Fackförbundet Vision söker nu en HR - generalist på heltid till deras kontor i Stockholm. Läs mer och sök jobbet redan idag!

Arbetsgivare Vision
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-05
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Jobba hemma Jobba hemma
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Linnea Wäringe
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Fackförbundet Vision söker nu en HR - generalist på heltid till deras kontor i Stockholm. Läs mer och sök jobbet redan idag!

Har du ett stort intresse för samhällsfrågor främst inom arbetsmarknadspolitiska området, har du erfarenhet av att driva HR-frågor och motiveras av att arbeta i en roll med bredd? Då kan denna HR-roll på fackförbundet Vision i Stockholm vara rätt för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans med kollegorna i övriga HR-teamet fyller du en viktig funktion i Visions förändringsresa samtidigt som du får möjligheten att arbeta med dina hjärtefrågor; rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa. Du kommer till en organisation som ser självledarskap som en central del för att nå uppsatta mål, vilket ger dig möjlighet att utvecklas och fördjupas inom dina ansvarsområden. Du bidrar även dagligen konkret till att organisationen når målet med nöjda medarbetare och kommer i den här rollen göra skillnad på riktigt.


"Vill du vara en del i att ge våra cirka 200 000 medlemmar kraft och inspiration att påverka sin arbetssituation, förverkliga sina drömmar om framtidens arbetsliv? Då ska du jobba hos oss.
Under de senaste åren har vi förvandlat Vision till ett modernt och aktivt fackförbund som växer och attraherar nya medlemmar. Vi gillar utmaningar och vill hitta nya vägar som gör att vi växer i styrka och har de mest nöjda medlemmarna. På Vision ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med ditt arbetsliv. Att ha kul och trivas på jobbet är en självklar del av vår vardag. Välkommen med din ansökan!"

/Matts Hansson HR-chef 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Tillsammans med övriga medarbetare på HR ansvara för att HR stödjer Visions chefer och medarbetare att uppnå målet med nöjda medarbetare.
  • Strategiskt och operativt ansvara för egen utveckling och aktiviteter, främst inom områdena rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa.
  • Ansvara för framtagande och utveckling av policyer och riktlinjer, utbildning mm.
  • Via ett konsultativt arbetssätt coacha och stötta chefer i både operativa och strategiska frågor.
  • Tillsammans med övrig personal på HR hantera uppkomna frågor och ärenden inom HR-området.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är initialt ett föräldrarvikariat på minst 1 år, men med rätt förutsättningar och för rätt person finns det möjlighet till tillsvidareanställning efter denna period. Under föräldrarvikariatet ser Vision långsiktigt på dig och din utveckling.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i fina lokaler vid Gärdet i Stockholm. Start sker enligt överenskommelse. På Vision har vi förtroendearbetstid som hjälper till med livspusslet och du har även tillgång till Benify förmånsportal för våra förmåner.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du är en driven, flexibel och stabil HR - generalist som motiveras av att driva centrala hr-frågor tillsammans med ditt team samtidigt som du gärna tar stort eget ansvar. För att lyckas i den här rollen behöver du även ha erfarenhet av att arbeta konsultativt mot både medarbetare och chefer samt tidigare drivit frågor som rör rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa ur ett hr-perspektiv. Goda kunskaper inom arbetsrätt och med viss förhandlingsvana är meriterande.

Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling och / eller har vana av att arbeta i idéburen eller politiskt styrd verksamhet ser vi som fördelaktigt.

Vision

Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär. Du får professionell rådgivning och stöd i såväl med- som motgångar. Vi utvecklas i takt med arbetsmarknaden så att du har nytta av oss oavsett hur dina arbetsförhållanden ser ut. I Vision är vi många och det är bra, när vi är många är det lättare att ta initiativ och påverka så att ditt jobb blir ännu bättre. Du får tillgång till ett stort nätverk av människor som jobbar med samma sak som du, och som kan bli värdefulla kontakter för dig. Du når oss på det sätt som bäst passar dig i tid och rum, vi finns i hela landet. Det gör att det är lätt för dig att få till ett personligt möte, det blir också lättare för dig att engagera dig mer om du skulle vilja det, du väljer själv hur.
Vi är inte bara lokala eller nationella, vi är globala – en Fair Union. Vi arbetar med mänskliga rättigheter, rätten att organisera sig och en hållbar miljö. När du är medlem hos oss är du därför också med och bidrar till en bättre värld. Men i slutändan handlar ett medlemskap om en sak - att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt arbetsliv.

Arbetsgivare Vision
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-05
Linnea Wäringe
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Hangövägen 20, 115 41 Stockholm