TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR – generalist till Vision i Stockholm

Fackförbundet Vision söker nu en HR - generalist på heltid till deras kontor i Stockholm. Läs mer och sök jobbet redan idag!

Har du ett stort intresse för samhällsfrågor främst inom arbetsmarknadspolitiska området, har du erfarenhet av att driva HR-frågor och motiveras av att arbeta i en roll med bredd? Då kan denna HR-roll på fackförbundet Vision i Stockholm vara rätt för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans med kollegorna i övriga HR-teamet fyller du en viktig funktion i Visions förändringsresa samtidigt som du får möjligheten att arbeta med dina hjärtefrågor; rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa. Du kommer till en organisation som ser självledarskap som en central del för att nå uppsatta mål, vilket ger dig möjlighet att utvecklas och fördjupas inom dina ansvarsområden. Du bidrar även dagligen konkret till att organisationen når målet med nöjda medarbetare och kommer i den här rollen göra skillnad på riktigt.


"Vill du vara en del i att ge våra cirka 200 000 medlemmar kraft och inspiration att påverka sin arbetssituation, förverkliga sina drömmar om framtidens arbetsliv? Då ska du jobba hos oss.
Under de senaste åren har vi förvandlat Vision till ett modernt och aktivt fackförbund som växer och attraherar nya medlemmar. Vi gillar utmaningar och vill hitta nya vägar som gör att vi växer i styrka och har de mest nöjda medlemmarna. På Vision ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med ditt arbetsliv. Att ha kul och trivas på jobbet är en självklar del av vår vardag. Välkommen med din ansökan!"

/Matts Hansson HR-chef 

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Jobba hemma
Jobba hemma
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är initialt ett föräldrarvikariat på minst 1 år, men med rätt förutsättningar och för rätt person finns det möjlighet till tillsvidareanställning efter denna period. Under föräldrarvikariatet ser Vision långsiktigt på dig och din utveckling.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i fina lokaler vid Gärdet i Stockholm. Start sker enligt överenskommelse. På Vision har vi förtroendearbetstid som hjälper till med livspusslet och du har även tillgång till Benify förmånsportal för våra förmåner.

VEM ÄR DU?

Du är en driven, flexibel och stabil HR - generalist som motiveras av att driva centrala hr-frågor tillsammans med ditt team samtidigt som du gärna tar stort eget ansvar. För att lyckas i den här rollen behöver du även ha erfarenhet av att arbeta konsultativt mot både medarbetare och chefer samt tidigare drivit frågor som rör rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa ur ett hr-perspektiv. Goda kunskaper inom arbetsrätt och med viss förhandlingsvana är meriterande.

Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling och / eller har vana av att arbeta i idéburen eller politiskt styrd verksamhet ser vi som fördelaktigt.

Alla lediga jobb