TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

HR-Manager till DACHSER Sweden AB

Spännande jobbmöjlighet som HR Manager till DACHSER Sweden AB med bas i Jönköping!

Tycker du om brett HR-arbete med många kontaktytor där du får möjlighet att utveckla HR-funktionen inom en Nordisk organisation?

DACHSER Sweden AB är ett framgångsrikt företag inom spedition med hög utvecklingstakt och stark framåtanda. Vi söker dig, vår nya HR Manager som med egen prägel kan lyfta vårt HR-arbete till ytterligare en nivå. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande och utmanande position i ett internationellt företag med hög tillväxttakt på den svenska marknaden. Vår företagskultur präglas av en stark laganda, en öppen och trevlig miljö och ett professionellt engagemang. Du får en omväxlande vardag och gode möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Som medarbetare får du bra och flexibla anställningsvillkor, inklusive tjänstebil, pensionsavtal och lön efter kvalifikation.

Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du är i nuläget den enda HR-resursen i vår svenska organisation och rollen innefattar därför både administrativa och utvecklande HR-uppgifter (den faktiska löneberedningen hanteras i vår ekonomiavdelning i Köpenhamn). Sannolikt kommer ytterligare mer administrativa resurser tillkomma till HR-avdelningen och du själv kommer att vara starkt delaktig i hur denna struktur kan komma att sättas upp. 

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som HR Manager får du, med referens till och i nära samarbete med Head of HR Nordic i Köpenhamn, ansvaret för alla HR-frågor i DACHSER Sweden AB. Som medlem i den svenska ledningsgruppen så är du en konstruktiv, trovärdig och engagerad sparringpartner till våra lokala Branch Managers.

Du har din bas i Jönköping, men i tjänsten ingår ett betydande antal inrikesresor till
Stockholm, Göteborg och Malmö och resor till Köpenhamn.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du har breda kunskaper och erfarenhet av tillämpning av lagar och avtal, personalplanering, kompetensförsörjning, uppdatering och implementering av policies, riktlinjer och systematiskt arbetsmiljöarbete m.m.

Du har en utpräglad servicekänsla, du är proaktiv och tar initiativ. Du har ett genuint intresse av
rekrytering och vet hur vi ska dra till oss de rätta medarbetarna och göra DACHSER till den mest
föredragna arbetsplatsen inom speditionsbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper
såsom god samarbetsförmåga, hög integritet samt ett självständigt och drivande arbetssätt. Du talar
och skriver svenska och engelska obehindrat.

Alla lediga jobb