TNG
Hyresadministratör till uppdrag i Göteborg!

Hyresadministratör till uppdrag i Göteborg!

Är du extra serviceorienterad och samtidigt älskar administration? Sök jobb som hyresadministratör hos vår kund i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ellen Björck
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ellen Björck

031-7612229

Är du extra serviceorienterad och samtidigt älskar administration? Sök jobb som hyresadministratör hos vår kund i Göteborg!

Är du en strukturerad och ordningsam person med stark känsla för service? Nu söker vi efter en duktig hyresadministratör på heltid till ett attraktivt bostadsbolag i Göteborg! I denna varierade roll får du kombinera din administrativa kompetens med ditt fokus på kundservice.

Rollen ska tillsättas omgående och fortlöper initialt fram till årsskiftet.Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig här ett utmanande och självständigt arbete inom administration på en attraktiv arbetsplats. Du kommer få chansen att bidra i en viktig roll där din serviceorientering och problemlösningsförmåga kommer att bli uppskattad av hela bolaget, inklusive kunder. 

Vidare kommer du att sitta i lokaler väldigt centralt i Göteborg med goda kommunikationsmöjligheter!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Administration av hyror & förvaltning, inklusive avtalsregistreringar i Unit4 Property Management (f.d. FastNet), rutiner för hyresavtal och avtalshantering samt övrig administration.
  • Bistå med din kompetens och agera support till ekonomiska förvaltare vid avtalsskrivning samt med framtagande av underlag för uthyrning och omförhandling.
  • Vara kontaktperson gentemot hyresgästerna i hyresbetalningsärenden samt ha löpande kontakt med inkassobolag.
  • Stötta i arbetet med hyresgästkontakter och enklare förvaltningsfrågor.
  • Arkivering och diverse andra kontorsgöromål

I rollen ingår också arbetsuppgifter så som uppdatering av det hyresadministrativa systemet Unit4 Property Management. Det innebär bland annat registervård, justering av objektsareor och löpande uppdatering av vakanshyror. I arbetsuppgifterna ingår även genomgångar av preliminära aviseringar, genomgång av saldolistor efter definitiv avisering samt genomgång av påminnelser, räntor och inkasso.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställt via oss på TNG och jobbar ute hos vår kund. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner. På TNG är vårt mål att våra konsulter ska bli anställda hos kund. Finns denna möjlighet inte så har vi ett stort kontaktnät och jobbar alltid för att matcha våra konsulter med nya spännande uppdrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

I denna roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet som hyresadministratör eller ekonomiassistent, gärna från fastighetsbranschen. Vidare har du färdigställd gymnasieutbildning, troligtvis med inriktning mot ekonomi eller liknande. 

För att trivas i rollen tror vi att du har god social kompetens och servicekänsla, där kunden alltid är ditt störta fokus! Du jobbar självständigt med ett eget driv utifrån relativt givna ramar. Vidare är du också strukturerad, noggrann och ordningsam. 

TNG

TNG

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-10
Ellen Björck
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ellen Björck

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16