TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Inköpsanalytiker till Preem i Stockholm

Gillar du analys och utvecklingsarbete och har lång erfarenhet inom inköp? Preem söker nu en inköpsanalytiker till Stockholm.

Som inköpsanalytiker på Preem kommer du att tillhöra inköpsstöd och supportera och rapportera resultat till inköpsavdelningen. Du kommer få möjlighet att jobba med både utveckling och löpande arbete på daglig basis. Söker du en tjänst där du får utlopp för din analytiska sida och fortsätta jobba inom inköp? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds möjligheten att komma till en stor organisation där du blir en viktig del av inköpskedjan internt. Du tillhör ett team med god sammanhållning som värdesätter hjälpsamhet och att ha kul på jobbet. 

Som konsult hos TNG får du ta del av våra förmåner och får även en dedikerat konsultchef som du har löpande avstämningar med under hela perioden. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer variera mellan löpande arbete och utveckling, där det löpande arbetet är ca 80% av tjänsten. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis vara: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en central del av inköpsfunktionen och jobbar tätt ihop med dina kollegor. Rollen är på heltid, 38,5 timmar per vecka och du jobbar på kontoret på Kungsholmen i Stockholm.

Notera: Tjänsten planeras starta i februari 2020 och pågå fram till och med oktober 2020. Första månaden kommer tjänsten att vara på 50% för att sedan gå upp på 100% i mars. 

 

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har ca 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom inköp sedan tidigare. Du är van att jobba med Excel som arbetsverktyg och att ta fram statistiska underlag. Du bör ha en god generell datorvana då du jobbar i flera olika system dagligen. 

Som person ser vi att du har både serviceanda och ett analytiskt tänkande. Eftersom du självständigt följer råvaruindex och förväntas dra beslutsgrundande slutsatser på daglig basis är det viktigt att du är affärsmässig och har ett öga för detaljer. Du kommer också jobba med förbättringar och skapa nya arbetsrutiner, så du bör ha en god förmåga att skapa flöden och rutiner som effektiviserar och förbättrar. Du tillhör en stödfunktion som har mycket interna samarbeten och därför behöver du också vara serviceinriktad och van att ha många kontaktytor. Då du kommer jobba i en internationell miljö är det också viktigt att du kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. 

Motiveras du av att bidra med din kompetens samtidigt som du kan ha kul på jobbet´? Då är detta jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb