TNG
Inköpschef med kategoriansvar till Göteborg

Inköpschef med kategoriansvar till Göteborg

Arbetar du idag som ansvarig inom inköp och är redo för nästa utmaning? Vi söker vi en inköpschef (Category Mananger)!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Arbetar du idag som ansvarig inom inköp och är redo för nästa utmaning? Vi söker vi en inköpschef (Category Mananger)!

Brinner du för inköp, förhandling och förändringar? Här får du arbeta i ett internationellt företag där möjligheterna att utvecklas är givna. Vi erbjuder dig ett uppdrag som inköpschef (Category Manager) inom montage/fältservice, på kundens leverans och kategoriavdelning i Göteborg.

Vår kunds produkter kännetecknas av bästa tillgängliga teknik för tillverkning av massa, kartong, papper och verkar inom skogs/processindustrin. I rollen som inköpare (Category Manager) blir du en del av ett engagerande team och får jobba med duktiga och drivna kollegor. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan om du känner att den här rollen är din!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En möjlighet att arbeta på ett ledande företag där du kommer att få varierande utmaningar och arbeta med skickliga yrkesverksamma som kommer att skapa massor av möjligheter för professionell utveckling.

Vår kund samlar det bästa talangerna från en mängd olika bakgrunder. Med över 12 000 anställda runt om i världen är kunden en ledande global utvecklare och leverantör av teknik, automatisering och tjänster för massa-, pappers- och energibranschen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Avdelningen för leverans och kategorihantering är ansvarig för upphandling av massa- och energiprojekt samt mindre projekt inom service. 

  • Arbetet innebär många kontakter med både interna och externa leverantörer.
  • Upprätthålla leverantörsbasen i Sverige och övriga Europa.
  • Ansvara för kontrakten fältservice inom svets, montering, ställning och bygg.
  • Utveckla långsiktiga och ekonomiska leverantörsstrategier.
  • Stödja försäljningsavdelningen med kostnadsunderlag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vår kund har ett modernt kontor placerat centralt på Lindholmen, Göteborg. Du har kollektivtrafiken precis utanför dörren och för dig som tar bilen finns goda parkeringsmöjligheter.

Det här är ett långsiktigt konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå fram till årsskiftet. Tjänsten är på heltid och med stor möjlighet till fortsatt anställning hos vår kund efter genomfört uppdrag.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vårt kundföretag. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen bör du ha en examen inom något av områdena inköp, upphandling eller finans, alternativt annan kvalificerad yrkeserfarenhet.

Du bör också ha:

  • Stor erfarenhet av förhandling, gärna internationellt.
  • Tidigare erfarenhet av inköp av montage för massa, papper eller industri.
  • Ansvarat för byggkontrakt med internationellt fokus.
  • God kunskap i svenska och engelska.
  • Möjlighet till resor i tjänsten.

Du är en proaktiv person som brinner för service och vill leverera bästa möjliga resultat. Det är av stor vikt att du är en lagspelare med höga sociala färdigheter och mycket god kommunikationsförmåga. Dessutom behöver du bra datorkunskaper, ett strukturerat tillvägagångssätt och mycket bra planeringsförmåga.

 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-23
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16, Göteborg