TNG
Innesäljare till ActiWay centralt i Stockholm

Innesäljare till ActiWay centralt i Stockholm

Brinner du för försäljning och kunder? ActiWay söker en driven innesäljare till sitt kontor i Stockholm. Sök tjänsten redan idag!

Arbetsgivare ActiWay AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-12-14
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Pernilla Ek
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Brinner du för försäljning och kunder? ActiWay söker en driven innesäljare till sitt kontor i Stockholm. Sök tjänsten redan idag!

Skulle du trivas i en utvecklande roll som innesäljare hos ett av Sveriges ledande företag inom hälsoförmåner och friskvårdshantering? Är du målfokuserad och har en stark vilja att självständigt driva processen i en spännande och viktigt roll som innesäljare? ActiWay utökar nu försäljningsavdelningen med ytterligare en innesäljare till kontoret i centrala Stockholm. Tjänsten är en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital tjänst för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som innesäljare hos ActiWay får du möjlighet att tillhandahålla en innovativ och digital tjänst som hjälper företag och organisationer genom att förenkla hanteringen av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. I rollen som innesäljare presenterar du ActiWays tjänst genom att kontakta och bearbeta nya kunder främst inom små och medelstora företag och organisationer. Dina kunder finns på alla orter i Sverige och dina beställare kan t ex vara personalchefer, ekonomichefer eller löneansvarig på företagen. Här erbjuds du en möjlighet att tillsammans med övriga i säljteamet bidra till att fortsätta etablera ActiWays position på marknaden. Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt och snabbväxande företag där beslutsvägarna är korta och som präglas av samarbete och familjär stämning. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som innesäljare driver du självständigt hela säljprocessen vilket innefattar följande arbetsuppgifter:

  • Prospektering och bearbetning av nya kunder
  • Boka webmöte
  • Presentera ActiWays erbjudande via Teams Microsoft
  • Boka uppföljningsmöte 
  • Offert och avtalshantering
  • Guida kunder att själva registrera sig via portalen
  • Godkänna och aktivera nya kunder 
  • Uppföljning och kundvård
  • Registervård i CRM Lime

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I denna roll blir du en del av ett företag i ständig tillväxt som idag består av ett glatt gäng på 20 medarbetare. Som innesäljare kommer du tillsammans med ytterligare en kollega ansvara för att utöka antal kunder inom små och medelstora företag. Du blir en del av försäljningsavdelningen som tillsammans med Försäljningschefen består av 9 härliga kollegor. Tjänsten är på heltid med planerad uppstart så snart som möjligt. Du arbetar kontorstider må-fr 08.00-17.00 med möjlighet till flextid. Tjänsten är placerad i fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer. Du erbjuds fast lön samt fina förmåner.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som lägst har gymnasieutbildning och tidigare arbetat i rollen som innesäljare eller har liknande erfarenhet av att ringa utgående samtal. Din bakgrund eller utbildning är dock inte det viktigaste, att du brinner för försäljning, är envis och målfokuserad är mer intressant. Vi tror du är trygg i din roll som säljare och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B samt gärna av tjänsteförsäljning. Viktigt i rollen är att du har systemvana och god erfarenhet av Office paketet specifikt Excel. Har du arbetat i CRM Lime eller liknande säljstödssystem är detta meriterande. Ett krav för rollen är att du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper även i engelska. Viktigt för att lyckas i rollen är också att du har ett starkt kundfokus samt motivation och viljan att självständigt driva dina processer. Utöver detta är det ett plus om du är intresserad av hälsa, friskvård eller sport av något slag.

Som person är det av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer. Vi tror också att du är lyhörd, affärsmässig och brinner för att skapa och utveckla affärer. Du bör också ha intresse och vilja att lära dig regelverket och förstå företagens policy kring friskvårdsbidraget. Det viktigaste för att du ska lyckas och växa i rollen som innesäljare är dock att du har motivationen och viljan att lära dig samt är redo att satsa det där lilla extra för att uppnå målen. I den här rekryteringen lägger vi därför även stor vikt vid din personliga lämplighet.

ActiWay AB

ActiWay AB

ActiWay är marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, så att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation. Friska medarbetare ger framgångsrika verksamheter. Men krånglig hantering och ett otydligt friskvårdsutbud gör att alltför få utnyttjar sina friskvårdsbidrag. Vi vill att fler medarbetare ska ta chansen till en friskare vardag och i över tio år har vi utvecklat ett framgångsrecept.

Arbetsgivare ActiWay AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-14
Pernilla Ek
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet

Ynglingagatan 14, Stockholm