TNG
Innesäljare till Åkerstedts i Kvänum
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Innesäljare till Åkerstedts i Kvänum

Vi söker nu en teknisk intresserad säljare till Åkerstedts Verkstad AB, ett företaget med över trettio års erfarenhet av specialan

Arbetsgivare Åkerstedts Verkstad AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-28
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vi söker nu en teknisk intresserad säljare till Åkerstedts Verkstad AB, ett företaget med över trettio års erfarenhet av specialan

Har du erfarenhet teknisk försäljning och vill ta chansen och erbjuda våra kunder fläktar och ventilationsapplikationer i världsklass? Som innesäljare med fokus på eftermarknad får du chansen att bli specialist på ditt område, din målgrupp och produkterna. Ditt uppdrag blir att utveckla befintliga kundrelationer på framför allt den svenska marknaden.

Åkerstedts Verkstads erbjuder dig möjligheten att arbeta med ett väletablerat produktsortiment av hög kvalitet, som dessutom produceras helt i egen regi. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Nu får du vara med på vår resa framåt där entreprenörskap och driv symboliserar vårt sätt att arbeta. Vi erbjuder en ansvarsfull roll där du blir en viktig medarbetare hos oss med många kontaktytor. På Åkerstedts så får man bidra med både stort och smått, Du får också ett härligt gäng drivna kollegor med stor kompetens inom konstruktion, teknisk försäljning och produktionsledning.

Åkerstedts Verkstad marknadsför och säljer kundanpassade industrifläktar med stora väletablerade varumärken som slutkunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Utveckla och utöka potentiella affärsmöjligheter hos både nya och befintliga kunder.
  • Framtagning och uppföljning av tekniska offerter samt administration i CRM-system.
  • Agera teknisk support för våra fläktar och ventilationsapplikationer.
  • Utveckla och ta fram nya serviceavtal och tjänsteerbjudande.
  • Sälja reservdelar med stort fokus på vår eftermarknad.
  • Bevaka marknaden, konkurrenterna, och trenderna hos kunderna.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här får du möjligheten att på egen hand bygga upp en eftermarknad och utveckla serviceavtal samt försäljning av reservdelar. På sikt kan du också utvecklas i denna roll och ta ett större operativt ansvar tillsammans med dina kollegor.

Din fasta punkt kommer du att ha på kontoret i Kvänum. Försäljningsavdelningen består idag av två kollegor med lite olika inriktningar. Arbetet är på dagtid med viss flexibilitet när det gäller start- och sluttid. Tjänsten är på heltid med lön efter överenskommelse, tillträde snarast möjligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk försäljning, support och kundservice. Kanske arbetar du idag nära installation av tekniska produkter eller inom entreprenad? Du är också van vid att möta montörer, grossister, konsulter och representanter från beställarledet.

Du är en person som har lätt för att lära dig nya produkter och tjänster och beskriva dem för dina kunder. Du har också förhandlingsförmåga och gillar att jobba självständigt med kvalitet, både i produkter och arbetssätt. Då detta är en ny roll hos oss söker vi dig som är självgående, med stort eget driv, välorganiserad och som har lätt att knyta nya kontakter. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar för dina kunder så att de blir nöjda.

Åkerstedts Verkstad AB

Åkerstedts Verkstad AB

VI BYGGER FLÄKTAR. INGET ANNAT ÄN FLÄKTAR! Så har det alltid varit här hos oss i Kvänum, och så kommer det att förbli. Genom alla år har vi på Åkerstedts arbetat träget med att förfina konsten att bygga industrifläktar i alla storlekar och alla former du kan tänka dig. Hos oss är nästan ingen fläkt den andra lik, eftersom varje fläkt vi bygger specialanpassas för köparens behov. Trettio års erfarenhet har resulterat i ett rationellt koncept som kombinerar trygg kvalitet och personlig support med konkurrenskraftiga priser. Behöver du en fläkt, stor som liten - då har vi den. Börja med att berätta vad du behöver, så sköter vi resten. Svårare än så är det inte. Läs gärna mer på www.akerstedts.com. Välkommen till Åkerstedts!

Arbetsgivare Åkerstedts Verkstad AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-28
Martin Andersson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Kvänum Broholm 1, Kvänum