TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Innesäljare till Christian Berner i Stockholm

Brinner du för sälj och kundservice? Har du ett intresse för teknik? Sök tjänsten som Teknisk innesäljare till Christian Berner!

Vill du arbeta inom sälj och har en förståelse för teknik? Är du en initiativtagande teamplayer? Har du en teknisk bakgrund och/eller erfarenhet som innesäljare eller kundtjänstmedarbetare? Just nu söker vi på TNG en Teknisk innesäljare på heltid till Christian Berner i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Teknisk innesäljare på Christian Berner erbjuds du:

 

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Flextid
Flextid
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Teknisk innesäljare är din huvudsakliga arbetsuppgift att öka företagets försäljning genom att bistå befintliga kunder och säljorganisation med att handlägga förfrågningar, offerter och order. I arbetet ingår även aktiv försäljning och teknisk rådgivning mot både nya och befintliga kunder. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar i fina lokaler i Bromma tillsammans med ett positivt och kunnigt team på 16 personer. Företagshälsovård, utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag och fem veckors semester är bara några av de förmåner som erbjuds i denna roll. Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med arbetstider måndag till fredag 08:00-16:30 med start så fort rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och har en teknisk förståelse och som brinner för service mot kund. Du är initiativrik, arbetar gärna med långsiktiga relationer är självständig och lösningsfokuserad samt vill finna bästa lösningen för kund. Vidare ser vi att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har en teknisk bakgrund. 

Alla lediga jobb