TNG
Interimskonsult inom infrastruktur till SecureLink

Interimskonsult inom infrastruktur till SecureLink

Letar du just nu efter ett spännande uppdrag som specialist inom IT-infrastruktur? Vi har uppdraget för dig!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-28
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Johanna Gustafsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Letar du just nu efter ett spännande uppdrag som specialist inom IT-infrastruktur? Vi har uppdraget för dig!

Till välkända SecureLinks interna IT-avdelning i Malmö söker vi nu en interimskonsult inom infrastruktur! Som infrastrukturspecialist kommer du att arbeta i ett internationellt team och tillsammans med specialiserade kollegor ansvara för att drifta och administrera interna system samt implementera nya. Här är din möjlighet att anta ett konsultuppdrag på ett tekniktungt företag och arbeta med den senaste tekniken i en organisation där alla har en stor passion för IT och cybersäkerhet!

Låter det som en spännande utmaning för dig? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult och infrastrukturspecialist får du möjlighet att få foten in på SecureLink, som är marknadsledande i Europa inom cybersäkerhet. Du blir en del av ett sammansvetsat internationellt team, med hög teknisk kompetens, som tillsammans ansvar för att drifta, förvalta och implementera organisationens interna system globalt. Du blir en del av en innovativ bransch och ett företag som ligger i framkant när det gäller teknik och kompetens. Dessutom blir du en del av en organisation som verkar för att skydda samhällskritiska och affärskritiska IT-miljöer och bringar värde för tusentals användare världen över.

SecureLink är en del av Orange Cyberdefense och är ett företag som ständigt utmanar i en innovativ bransch. Hos SecureLink möter du ett gäng mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till företag och myndigheter världen över. Med starka värderingar i ryggen är de fast beslutna att nå sin vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe".

Varmt välkommen att följa med SecureLink på resan!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT-infrastrukturspecialist kommer du att ansvara för att administrera och drifta interna system samt vara med och implementera nya system. Du kommer primärt att arbeta med följande:

  • Windows och Linux server
  • Active Directory
  • VMware ESXI
  • Storage
  • Molnlösningar
  • Nätverk
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Det här är ett konsultuppdrag på 10 månader, med start januari 2020. Du kommer att arbeta som interimskonsult via oss på TNG och arbeta dedikerat med SecureLink i Malmö.

Du kommer att ingå i ett internationellt team, med kollegor i Frankrike, Tyskland, Holland, Belgien och England. I Malmö kommer du arbeta tillsammans med en till infrastrukturspecialist samt chefen för intern infrastruktur, som du även kommer att rapportera till under uppdraget. SecureLink har även en intern IT-support som du kommer att arbeta nära.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med drift av IT-infrastruktur och enterpriseapplikationer, gärna i en internationell verksamhet. För att komma in snabbt i rollen behöver du ha kunskap inom windows, linux samt virtualisering. Då SecureLink använder engelska som koncernspråk behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Du som kommer att trivas i rollen är systematisk och metodisk i sitt tillvägagångssätt och klarar av att prioritera mellan arbetsuppgifter, även i stressade situationer. Du är handlingskraftig och verkställer arbetsuppgifter med engagemang. Då du kommer att tillhöra ett team är det viktigt att du kan samarbeta med andra på ett effektivt och konstruktivt sätt. Då du kommer att arbeta med felsökning och problemlösning behöver du även ha en god analytisk förmåga.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-28
Johanna Gustafsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Johanna Gustafsson

0701435906

Räkna ut avståndet till jobbet

Stenbärsgatan 6 Malmö