TNG
IT-support inom mjukvara till växande CAB!

IT-support inom mjukvara till växande CAB!

Vill du arbeta med support inom systemstöd på ett innovativt produktbolag i centrala Örebro?

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-02
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård Företags­hälsovård
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Malin Ingvarsson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Ingvarsson

0704-913716

Vill du arbeta med support inom systemstöd på ett innovativt produktbolag i centrala Örebro?

Vi söker nu en supporttekniker som kommer arbeta med att ge användarsupport gällande CABs produkter samt arbeta för att minimera störningar hos kund. Här får du möjlighet att följa verksamhetens egna produkter och se hur ditt arbete, över tiden, utvecklar produkten och gör skillnad för kunderna. CAB är en modern arbetsplats med centralt läge vid Stortorget i Örebro.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer få arbeta i ett växande och framgångsrikt produktbolag med en grupp av erfarna supporttekniker där du får möjligheten att utveckla din kompetens. CAB är ett innovativt IT-bolag som är marknadsledande inom sin bransch. De har en stark kultur som präglas av höga ambitioner, ansvarstagande och gemenskap. CAB har ett starkt samhällsengagemang och fokus på ny teknik och innovativ tillväxt. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge användarsupport kring CABs produkter samt arbeta för att minimera störningar hos kund. Tillsammans med teamet arbetar du för att säkerställa att kunderna får en snabb och effektiv support.

I rollen hanterar du en stor variation av supportfrågor. Du registrerar nya kunder, hanterar enklare problem av administrativ karaktär och löser svårare tekniska uppgifter, som kräver mer omfattande utredningar. Du arbetar självständigt och hanterar många uppgifter parallellt. 

  • IT-support
  • Felsökning
  • Administration

Som supporttekniker är det också din uppgift att identifiera viktiga kundbehov och ta dessa vidare inom organisationen, så att företaget på bästa sätt kan ta hand om och utveckla kundens produkter för ökad kundnöjdhet. Utöver kontakten med kunder och kollegor i supporten har du även en löpande dialog med utvecklingsteamet på företaget.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

De flesta bilskadereparationer i Norden beräknas med CABs produkter. Det innebär att de kunder du främst har kontakt med är skadeverkstäder och försäkringsbolag.

Detta är ett längre konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse. Det finns goda möjligheter till anställning hos kund på sikt.

Som konsult via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från service och en god systemkunskap då du kommer att supporta kunderna i de systemstöd som CAB utvecklar. Du har mycket goda kunskaper i svenska och i engelska, både i tal och i skrift. 

Vi söker dig som är kommunikativ och pedagogisk. Du tar ett stort eget ansvar och trivs att arbeta tillsammans med andra. Vidare har du en god logisk förmåga och lätt för att till dig nya system.

TNG IT Digital

TNG IT Digital

TNG IT Digital, som är en del av TNG, är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!
Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter inom IT. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG IT Digital – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG IT Digital
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-02
Malin Ingvarsson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Malin Ingvarsson

0704-913716

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, 702 11 Örebro