TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba deltid 50% på Fitness24Seven

F24S söker en serviceminded medarbetare på deltid som sätter kunden i fokus och trivs i att jobba i en flexibel gymmiljö!

Vill du jobba för ett starkt varumärke inom gymbranschen? Tycker du om service och vill inspirera andra inom träning och hälsa? Då är Fintess24Seven arbetsplatsen för dig! Nu söker Fitness24Seven en ambulerande Site responsible/gymvärd på 50% som kommer jobba på Fitness24Sevens anläggningar i området kring Malmö och Lund men du kommer ibland åka till de andra gymmen runt om i Skåne så som Trelleborg, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad eller Landskrona. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Site responsible på anläggningarna i Lund kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site responsible kommer du att ansvara för driften på gymanläggningarna runt om i Skåne. Det innebär bland annat att:

Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både kundkontakt och administrativt arbete. Till din hjälp har du avstämningar med en area manager, och under introduktionen tar du del av vilka rutiner som du behöver ha koll på.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Under dina arbetspass kommer du att jobba ensam eller tillsammans med en kollega. Detta är en tjänst som ambulerande Site responsible vilket innebär att du varje morgon får reda på vilken anläggning du ska jobba på under dagen. De flesta gymmen ligger i området kring Malmö och Lund men du kommer ibland åka till de andra gymmen runt om i Skåne så som Trelleborg, Helsingborg, Ängelholm, Kristianstad eller Landskrona.

Tjänsten är deltid på 50% med arbetstider måndag till torsdag kl. 14.30-19.15 och är tänkt att starta den 23/8.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

Alla lediga jobb