TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Jobba med KYC, Compliance & kundkontakt på Nordea

Vill du jobba på bank inom kundtjänst med compliance? Lockas du av en roll inom KYC och trivs i en kundfokuserad roll? Läs mer!

Vill du utvecklas inom kundtjänst, administration och KYC samt lockas av en roll inom compliance på bank? Till Nordea i Stockholm söker vi dig som vill jobba med KYC och är intresserad av compliance, ekonomi och juridik. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du blir en del av ett engagerat och stöttande team där ni tillsammans jobbar för att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering. Teamet tillhör enheten First Card som är en del i den nordiska organisationen. Din resa på Nordea kommer att starta med en ordentlig onboarding-process för att lära känna organisationen och arbetet med KYC och compliance. Tjänsten är tänkt att starta så snart som möjligt och sträcker sig fram till årsskiftet. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att:

I ditt dagliga arbete är du ansvarig för att säkerställa att regelverk efterföljs i kontakten med First Card-kunder samt att kundbemötandet är i högsta klass.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta på Nordeas kontor i Lindhagen och ingår i ett härligt team där ansvar och stöttning är i fokus. Uppdraget är tänkt att starta under maj/juni och sträcker sig fram till årsskiftet. 

Utöver en spännande roll hos Nordea blir du också en del av TNGs konsultnätverk, men arbetar på plats hos Nordea under hela perioden. Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtalet och förmåner så som friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande roll med mycket kundkontakt och administration. Vi ser att du är noggran och strukturerad samt har ett kundfokuserat arbetssätt. Då du kommer att samarbeta mycket med ditt team ser vi att du trivs med att jobba i grupp och motiveras av gott samarbete. Då Nordea verkar i en internationell miljö krävs att du både skriver och talar svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb