TNG
Jobba som Teknisk projektledare på Marinföretag!

Jobba som Teknisk projektledare på Marinföretag!

Vill du jobba på ett marinföretag med fokus på hållbarhet? Vi söker en ansvarsfull och driven teknisk projektledare till Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-15
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Vill du jobba på ett marinföretag med fokus på hållbarhet? Vi söker en ansvarsfull och driven teknisk projektledare till Göteborg!

Är du en kommunikativ och lösningsorienterad projektledare? Kanske har du en marinteknisk bakgrund och letar efter en nya utmaning? Nu söker vi dig som är ingenjör och vill jobba med internationella projekt inom den marina industrin hos vår kund i Göteborg! Här får du som teknisk projektledare leda och ansvara för projektets tekniska aspekter, i alla dess faser och du arbetar nära process- och automations ingenjörer, produktionsplanerare, inköpare och controllers.

Du som har tidigare erfarenhet inom marinbranschen har här chans att få vara med på en spännande resa mot en mer hållbar miljö! Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar för att planering och design efterföljs och implementeras efter rådande regler och förordningar. Du är involverade i projektets alla delar, från order till implementering, och jobbar med projektplanering, system konfiguration, projektuppföljning, kundmöten och systemimplementering.  

Vidare erbjuds du: 

  • Arbete på ett dynamiskt samt expansivt företag med hög förändringstakt 
  • Verka i ett företag som bidrar till en renare och grönare miljö.
  • En verksamhetsnära tjänst där du får arbeta projektbaserat med ny teknik.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som teknisk projektledare ansvarar du för att samordna alla tekniska åtgärder inom projektet, internt och externa gentemot kunderna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:

  • Agera som projektintegratör i den sista försäljningsfasen och vidare vara en brygga emellan försäljning och design.
  • Vidhålla löpande och god kontakt med kunder, myndigheter och andra relevanta parter under projektets genomförandefas.
  • Ansvara för budgeten och säkerställa leverans enligt tidsram samt se till så att rättigheter och skyldigheter inom avtalet respekteras.
  • Säkerställa designlösningens kvalité och granska så att ritningar fungerar i praktiken utifrån de tillgängliga förutsättningarna och de tekniska standarderna. 
  • Deltagande i kundmöten, testaktiviteter och systeminriktning.
  • Delta i andra relevanta uppdrag delegerade av avdelningschef, exempelvis utvecklingsprojekt på företaget.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är initialt ett bemanningsuppdrag på nio månader vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Efter nio månader kan det finnas chans till förlängning alternativt möjlighet till en vidare anställning hos företaget. Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult. 

Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Tjänsten ska tillsättas snarast och för rätt person finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund! Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker är utbildad ingenjör, gärna inom maskinteknik. Du har flera års erfarenhet av att bedriva teknikprojekt inom process- eller marinindustrin samt jobbat med att överse design och konstruktion av komplexa projekt. Du trivs i koordinerande roll där du har många kontaktytor och som person har du en bra kommunikativ förmåga. Din framtida roll kommer innebära tjänsteresor, vilket vi tror du uppskattar och ser som en positiv del av arbetet. Företagets koncernspråk är engelska och vi ser att du är trygg med att använda engelska i arbetet, både i tal och skrift. 

Som person är du både självgående och gillar att samarbeta med andra. Du är lösningsorienterad, strukturerad och jobbar proaktiv mot att hålla dig inom projektens tidsramar. Du är en trygg beslutsfattare och ser alltid till att driva din process i hamn. 

TNG Tech

TNG Tech

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Tech
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-15
Martin Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan, 16