TNG
Kandidatansvarig med digitalt fokus till TNG

Kandidatansvarig med digitalt fokus till TNG

Kandidatansvarig till innovativa TNG i Örebro som vill jobba fördomsfritt med rekrytering av specialister och chefer.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-14
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Pär Johansson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Kandidatansvarig till innovativa TNG i Örebro som vill jobba fördomsfritt med rekrytering av specialister och chefer.

Är du intresserad av kvalificerade tjänster och vill utvecklas inom ett företag som genomför specialist- och chefsrekryteringar? Har du ett intresse för kandidatkommunikation, employer branding och hur man når rätt målgrupp via digitala medier? Bra. Var med och utveckla TNG vidare i Örebro! Här får du vara med i ett team som utmanar traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kandidatupplevelsen står i fokus. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning varje dag. Och vi gör det på riktigt. Vi har utvecklat och investerat i de modernaste metoderna och digitala verktygen för att hjälpa dig med din affär, något som också får god respons från våra kunder.

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

Hos oss kommer du få jobba med:

 • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
 • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kandidatansvarig  kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra och objektiva rekryteringar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesser i samarbete med våra rekryteringskonsulter och konsultchefer.

Du kommer:

 • Proaktivt söka och intervjua kandidater på egen hand och tillsammans med våra seniora konsulter.     
 • Efter hand driva dina egna processer inom rekrytering och bemanning av tjänstemän, från första kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. 
 • Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat.
 • Ansvara för att dagligen sprida platsannonser och föra dialog i olika sociala medier med kandidater.
 • Arbeta med vår övergripande kandidatkommunikation och utskick i tex Mailchimp.
 • Ansvara för kandidatträffar och underkonsultträffar.
 • Bistå rekryteringskonsulterna med referenstagningar, bakgrundskontroller och annan administration.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta tillsammans med våra rekryteringskonsulter både lokalt och nationellt och i tätt samarbete med resten av teamet;  konsultchefer och vår digitala marknadsavdelning.

Du är placerad på vårt kontor i centrala Örebro och rapporterar till regionchefen samt har också en tät dialog med vår marknadschef. 

Alla våra medarbetare får en rivstart, då vi vet att delaktighet direkt gör att man lyckas bättre i sin roll. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNGs rekryteringsmetodik, screeningtester och transparenta kandidatprocess. Under den första tiden kommer du också medverka på vår nationella introduktionsutbildning där du lär känna resten av företaget, andra nya i Sverige och alla stödfunktioner som finns för att hjälpa dig.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Rollen ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna processer, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. För att snabbt kunna leverera krävs det att du har ett tydligt målfokus och en god förståelse för hur du lyckas med en rekryteringsprocess. Då du också ska skapa goda resultat och relationer är det viktigt att du är strukturerad, bra på att följa upp dina aktiviteter och ha egen kontroll över att inget förloras på vägen.

Dessutom:

 • Du vet vad specialister efterfrågar hos arbetsgivare, och kan konsultera våra kunder i att på bästa sätt lyfta fram deras employer brand.
 • Du ser det naturligt att jobba med search som en del i processen, då flera av tjänsterna kräver det.
 • Du tycker om att jobba mot ett resultatmål och drivs av att snabbt leverera resultat. 
 • Du trivs i en miljö där du får stor frihet att påverka. 

Du är kunnig inom olika digitala och sociala medier samt mjukvaror som Wordpress, Mailchimp eller liknande. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-14
Pär Johansson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro