TNG
Kandidatansvarig researcher till TNG

Kandidatansvarig researcher till TNG

Är du proffs på att hitta det du söker på Internet? Vi söker en dedikerad och nyfiken researcher inom rekrytering till TNG!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-11
6 v semester 6 v semester
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Julia Wengse
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Är du proffs på att hitta det du söker på Internet? Vi söker en dedikerad och nyfiken researcher inom rekrytering till TNG!

Är du personen som alltid ser möjligheter när andra ser problem? Är du expert på att hitta bästa söksträngen på Google för att få fram det du söker? Vill du lära dig ALLT om research och fördomsfri rekrytering? Jag söker just nu efter en kandidatansvarig researcher till mitt team i Stockholm, där du som researcher kommer ha en nyckelroll i vårt arbete kring search och hur vi kan hitta nya vägar i vårt arbete att finna de bäst lämpade medarbetarna till våra kunder. Du, jag och kollegorna i vårt team, som också är rekryterare och kandidatansvariga, är med och säkerställer en förstklassig upplevelse för våra kandidater. Här kommer du få en rolig, varierande vardag som stundtals kräver ett riktigt pannben för att nå framgångsrika resultat. Kan detta passa dig? Jag ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du som anställd på TNG får ta del av 6 veckors semester, förmånligt friskvårdsbidrag och ha kontor i nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia kommer du också att vara en del av ett modernt och innovativt bolag som är ledande inom fördomsfri rekrytering. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom vårt område och är nytänkande inom AI.

Mer specifikt kommer du att:

 • jobba ihop med ett tight och målinriktat team där samarbete är ett måste för att nå goda resultat
 • få möjlighet att axla en aktiv roll i utvecklingen av TNGs interna arbetssätt inom search
 • ha en närvarande och engagerad teamledare 
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kandidatansvarig researcher kommer du att ingå i ett rekryteringsteam där vi dagligen jobbar med målet att hitta rätt kompetens till våra kunder. Detta sker både genom annonsering, men också genom search, där du med din fallenhet för grävande informationshämtning kommer in i bilden. Du kommer att: 

 • aktivt leta efter kandidater genom olika searchnätverk 
 • ta kontakt med relevanta kandidater och sälja in våra kunders erbjudande 
 • göra intervjuer - både över telefon och face-to-face
 • på sikt, när du är varm i kläderna, är vår förhoppning att du tar ett helhetsgrepp över TNGs arbete kring search (i form av att du utvecklar vårt interna arbetssätt, utbildar dina kollegor och är den som håller dig uppdaterad kring nyheter)
 • också ha andra arbetsuppgifter kopplade till våra rekryterings- och bemanningsuppdrag, ex medverka på kravprofilsmöten hos kund, skriva annonser samt stötta med övrig administration kring b la referenser, bakgrundskontroll, tester m.m.  
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på TNG kommer du ingå i ett team med andra kandidatansvariga, som allihop har som mål att leverera förstklassig upplevelse för våra kandidater och ständigt se till att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag.

Jag, som är din närmaste chef, har arbetat på TNG i fem år och älskar att nå framgångar tillsammans som team, vilket har varit anledningen till att jag trivs så bra här. Vi har roligt, utbyter kunskap och sporrar varandra att alltid leverera mot nya höjder!

Detta jobb är på heltid, med start efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Vi sitter ihop, totalt ca 50 personer, i härliga, nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia - inte ens 10 minuter från T-centralen. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till rollen som kandidatansvarig researcher söker vi dig som:

 • vill utvecklas inom rekrytering i allmänhet, och search i synnerhet
 • har jobbat med rekrytering av något slag - helst inom search så att du har koll på vad det innebär 
 • har tidigare erfarenhet av att jobba inom kundservice eller försäljning 
 • har en akademisk examen i grunden, exempelvis inom HR, personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller liknande

Som person tror vi att den här rollen kommer att passa dig som är nyfiken och har förmågan att se lösningar när vi andra ser utmaningar. Du gillar också att ta ansvar, har en bra struktur i ditt arbete och driver på mot att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-11
Julia Wengse
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Julia Wengse

0768 72 57 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7