TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kandidatansvarig researcher till TNG

Är du proffs på att hitta det du söker på Internet? Vi söker en dedikerad och nyfiken researcher inom rekrytering till TNG!

Är du personen som alltid ser möjligheter när andra ser problem? Är du expert på att hitta bästa söksträngen på Google för att få fram det du söker? Vill du lära dig ALLT om research och fördomsfri rekrytering? Jag söker just nu efter en kandidatansvarig researcher till mitt team i Stockholm, där du som researcher kommer ha en nyckelroll i vårt arbete kring search och hur vi kan hitta nya vägar i vårt arbete att finna de bäst lämpade medarbetarna till våra kunder. Du, jag och kollegorna i vårt team, som också är rekryterare och kandidatansvariga, är med och säkerställer en förstklassig upplevelse för våra kandidater. Här kommer du få en rolig, varierande vardag som stundtals kräver ett riktigt pannben för att nå framgångsrika resultat. Kan detta passa dig? Jag ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Förutom att du som anställd på TNG får ta del av 6 veckors semester, förmånligt friskvårdsbidrag och ha kontor i nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia kommer du också att vara en del av ett modernt och innovativt bolag som är ledande inom fördomsfri rekrytering. Vi strävar efter att alltid ligga i framkant inom vårt område och är nytänkande inom AI.

Mer specifikt kommer du att:

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kandidatansvarig researcher kommer du att ingå i ett rekryteringsteam där vi dagligen jobbar med målet att hitta rätt kompetens till våra kunder. Detta sker både genom annonsering, men också genom search, där du med din fallenhet för grävande informationshämtning kommer in i bilden. Du kommer att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på TNG kommer du ingå i ett team med andra kandidatansvariga, som allihop har som mål att leverera förstklassig upplevelse för våra kandidater och ständigt se till att hitta rätt kandidat för rätt uppdrag.

Jag, som är din närmaste chef, har arbetat på TNG i fem år och älskar att nå framgångar tillsammans som team, vilket har varit anledningen till att jag trivs så bra här. Vi har roligt, utbyter kunskap och sporrar varandra att alltid leverera mot nya höjder!

Detta jobb är på heltid, med start efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Vi sitter ihop, totalt ca 50 personer, i härliga, nyrenoverade lokaler vid Westfield Mall of Scandinavia - inte ens 10 minuter från T-centralen. 

VEM ÄR DU?

Till rollen som kandidatansvarig researcher söker vi dig som:

Som person tror vi att den här rollen kommer att passa dig som är nyfiken och har förmågan att se lösningar när vi andra ser utmaningar. Du gillar också att ta ansvar, har en bra struktur i ditt arbete och driver på mot att nå uppsatta mål tillsammans med dina kollegor. 

Alla lediga jobb