TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kommersiell produktchef till Ahlsell i Stockholm

Vi söker efter en affärsdriven Kommersiell Produktchef med inriktning på installation och sanitet till Ahlsell.

Du som drivs av att bygga, förhandla och bibehålla affärer där relationer på hög nivå är avgörande kommer att få en utvecklande roll som Kommersiell Produktchef på Ahlsell. Du kommer att ta fullt ansvar för utvecklingen av segmentet installation och sanitets produktsortiment, vilket är ett av Ahlsells största och mest betydande produktområden. Ahlsell har en ledande marknadsposition där du är centralt ansvarig för leverantörskontakterna och är Ahlsells ansikte utåt i bland annat förhandlingar med marknadsledande leverantörer. Har du tidigare arbetat som produktchef eller inköpschef inom bygg eller en liknande teknisk bransch? Då har vi en tjänst för dig! Sök redan idag då vi intervjuar löpande.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Kommersiell Produktchef kommer du till ett motiverande team med god stämning som formas av samhörighet och hjälpsamhet. Du kommer ha erfarna kollegor i liknande roller som finns till hands både under introduktionen och i framtiden. Inom segmentet installation och sanitet kommer du att arbeta tillsammans med två tekniska produktchefer som har djup teknisk kunskap inom segmentet.

Du kommer till ett expansivt och lönsamt bolag med internationell verksamhet där fokus ligger på Sverige, Norge och Finland. Ahlsell erbjuder sina anställda ett generöst förmånspaket. Det inkluderar tjänstebil, betald parkering, flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, tjänstepension och möjlighet till en årlig bonus baserat på den egna avdelningens resultat. Dessutom ingår dator, mobil, olika personalrabatter samt företagshälsovård.

Tjänsten är placerad på Ahlsell nyrenoverade HK i Stockholm.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kommersiell produktchef kommer du att ta fullt ansvar för att utveckla ett av Ahlsells största och mest betydande produktsortiment, där din förmåga att skapa ett attraktivt och lönsamt produktsortiment kommer att vara avgörande för säljorganisations framgång. Förhandlingar sker på C-level, t ex VD, Europadirektör, Sverigechef alt. försäljningsdirektör hos marknadsledande leverantörer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utöver strategiskt inköp är rollen starkt sälj och marknadsorienterad då du kommer att förhandla med marknadsledande leverantörer. Tjänsten är på heltid och utgår från Ahlsells nyrenoverade HK i Liljeholmen. Representation och resor är periodvis förekommande.

VEM ÄR DU?

För att lyckas som kommersiell produktchef hos Ahlsell behöver du:

Alla lediga jobb