TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kredithandläggare till stort bolag i Stockholm

Söker du nya utmaningar som kredithandläggare och vill jobba på ett stort bolag i Stockholm? Kan du starta omgående? Läs mer här!

Vill du bli en del av ett team inom kreditbedömning på ett stort internationellt bolag där du självständigt får bedöma och besluta i dina kreditärenden och arbeta inom ditt geografiska område? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kredithandläggare kommer du att få jobba nära verksamheten och du blir en del av ett team på 9 kredithandläggare. Du kommer ha mycket kundkontakt med fokus på den svenska marknaden, där du ansvarar för och genomför kreditbedömningar av företagskunder. 

Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig till mars 2020. Vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner när du blir konsult hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kredithandläggare kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående och pågå fram till och med mars 2020. Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm och du blir en del av ett team på 9 personer inom kreditbedömning. 

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell för tjänsten som kredithandläggare tror vi att du har minst tre års erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter mot företagskunder. Du kommer främst att jobba mot den svenska marknaden men med inslag av internationella företagskunder, därför är det viktigt att du har goda kunskaper, både skriftligt och muntligt, i svenska och engelska. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande.

Utöver goda kunskaper inom MS Excel som är ett av dina arbetsverktyg ser vi gärna att du tidigare har jobbat med UC och deras olika tjänster, så som UC Ansök, UC Select och UC Spectra då dessa kommer att användas dagligen. 

Som person behöver du vara noggrann, flexibel och strukturerad då du kommer att jobba med flera processer samtidigt. Vidare trivs du att samarbeta med andra och har en god kommunikativ förmåga då du har många kontaktytor både internt och externt. 

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb