TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundansvarig säljare till Euromaint i Stockholm

Är du duktig på relationer och försäljning? Gillar att du att driva försäljning och ansvara för en stor kund? Läs mer nedan!

Euromaint söker nu en kundansvarig till sin depå i Hagalund, Stockholm som kommer att ansvara för att driva försäljning och underhållsprojekt för det största kundkontot, internt och externt. Har du ett eget driv och starkt engagemang för att driva försäljning och relationer hos stora kunder så är det här tjänsten för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundansvarig på Euromaint, där rollen internt kallas Kundprojektledare, kommer du att erbjudas stort ansvar och möjligheten att planera, driva och följa upp försäljning och projekt för din storkund. Du kommer att ha en central roll med mycket kontaktytor externt och internt, från försäljning och projektledning tillsammans med kund, till uppföljning av projekt och produktion internt. Som kundansvarig / kundprojektledare hos Euromaint har du också möjlighet att tänka kreativt och driva försäljning med nya, proaktiva lösningar på utmaningarna som din kund ställs inför. 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kundansvarig / kundprojektledare kan du ha stor variation på dina dagar och du får möjlighet att planera din tid självständigt fördelat mellan kundmöten, försäljning och administration. Då du är kontaktperson för Euromaints störta kundkonto så kommer dina arbetsdagar innefatta både planerade och oförutsedda aktiviteter inom tågunderhåll.  

Du kommer bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är bred och mycket utav arbetet driver du självständigt med eget ansvar. Du rapporterar till Kontraktsansvarig som sitter i Örebro. Du är ensam i din roll i Stockholm men har en motsvarande kollega i Göteborg. 

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du blir anställd utav Euromaint och kommer att vara placerad på depån i Hagalund, Solna. 

VEM ÄR DU?

För den här rollen ser vi att du har god erfarenhet av projektledning och försäljning mot storkund. Har du tidigare erfarenhet av fordonsbranschen/tågunderhåll så är detta meriterande. Du behöver vara duktig på att använda affärssystem och van att sköta projektadministration då du självständigt driver och dokumenterar ditt arbete. Du behöver vara en trygg användare av alla delar inom MS Office-paketet inkl. MS Project. 

Som person ser vi att du är duktig på kommunikation, i både tal och skrift. Du behöver vara flexibel och kunna anpassa din retorik beroende på mottagare, då du har många kontaktytor högt som lågt samt  internt och externt. För att trivas i den här rollen behöver du ha ett naturligt affärstänk och kommersiell förståelse, gilla att arbeta både strategiskt och operativt samt kunna hantera långa och korta säljcykler parallellt. 

Är du redo för din nästa utmaning och vill vara med och bidra till Euromaints fortsatta tillväxt? Lockas du av att få jobba med försäljning och projektledning i en verksamhet som påverkar tågtrafiken nationellt? Sök nu!

Alla lediga jobb