TNG
Kundfokuserad Technical Project Manager

Kundfokuserad Technical Project Manager

Har du ett stort intresse för IT-säkerhet och vill jobba med teknik i en kundfokuserad roll?

Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-19
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänstebil Tjänstebil
Jenny Andreasson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Har du ett stort intresse för IT-säkerhet och vill jobba med teknik i en kundfokuserad roll?

Som technical project manager får du möjlighet att utvecklas inom projektledning, men även vara med och koordinera och driva tekniska dialoger med våra kunder. Du kommer att vara en viktig länk mellan våra IT-säkerhetsspecialister och några av Sveriges största företag och myndigheter som vi hjälper skapa en säkrare IT-miljö.

Vill du arbeta med kundrelationer, teknik och vara med på vår resa framåt, då kan detta vara din nästa utmaning!

Sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services" i Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;

• Respekt för varandra och våra åtaganden
• Förtroende för varandra
• Enkelhet i fokus
• Innovation - alltid
• Prestigelöshet

Vi på SecureLink är Challengers som vill förändra, utmana och växa. Hos oss driver vi alla arbetet framåt och innovation står högt på agendan. Vi tycker att det är viktigt att erbjuda våra anställda utvecklingsmöjligheter, både inom sin yrkesroll men även möjlighet att utvecklas inom organisationen, endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi är engagerade, älskar vad vi gör och tror på kraften i att ha kul på jobbet. Genom att bygga starka relationer mellan team och avdelningar skapar vi tillsammans en arbetsplats där vi trivs och växer. Hos oss får du får du utbildning och möjlighet att växa. Det är viktigt för oss!

SecureLink Sweden ligger på 8:e plats inom IT när Young Professionals (personer mellan 25–40 år som har akademisk eller eftergymnasial utbildning och som är på väg i sin karriär) tycker till om vilka arbetsgivare de anser är mest attraktiva att arbeta och göra karriär hos. Läs mer om enkätundersökningen som är utförd av Karriärföretag: https://karriarforetagen.se/top-10-employers-young-professionals/

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som technical project manager kommer du att arbeta i vårt Cyber Defense Center tillsammans med specialister inom IT-säkerhet.  Du kommer att ha en varierande roll där du bland annat driver projekt och strategiska och tekniska dialoger med våra kunder framåt. Att möta såväl nya som befintliga kunder blir en central del av din roll. Du blir en viktig länk mellan våra säkerhetsanalytiker och kunder och får en central koordinerande roll i vår leverans. En roll som du även får vara med och påverka och utveckla. Att förbättra såväl processer som arbetssätt är något som du kommer att arbeta med kontinuerligt. Att skriva rapporter kommer bli en annan del av din roll.

Hos oss kommer du att få vara med och driva utvecklingen av våra framtida tjänster och erbjudande. Du kommer att arbeta enligt ITIL och fokusera på continous improvement.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vårt Cyber Defense Center i Malmö och resor i Skåneregionen förekommer. Vi kommer att lägga upp en 6 månaders onboarding plan och du tilldelas en mentor som hjälper dig att komma in i arbetet och vår organisation. Tillsammans med din chef sätter ni sedan inte bara mål i arbetet utan också dina utvecklings- och utbildningsmål som kommer att följas upp kontinuerligt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att arbeta inom IT-området, gärna inom IT-säkerhet och har erfarenhet av teknisk projektledning. Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning, kanske inom IT-området. Har du erfarenhet av att arbeta med ITIL är det meriterande. Kundmöten och relationsbyggande blir en central del av din roll och det är något du är bekväm med och har erfarenhet av. Är du van vid att hålla presentationer för kunder är det meriterande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig och utvecklas inom!

För att trivas i vår "challengerkultur" och prestera i rollen tror vi att du tar egna initiativ och är en självdrivande person. Att jobba tillsammans mot mål och stödja andra kommer naturligt för dig. Du behöver vara övertygande, tydlig och effektiv i din kommunikation och du behärskar flytande svenska såväl som engelska, i både tal och skrift. Som projektledare tror vi att du har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt och trivs med att analysera komplexa frågor.

SecureLink

SecureLink

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink
Arbetsgivare SecureLink
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-19
Jenny Andreasson
Vi väljer inte bort sökande på felaktiga grunder som utseende, ålder, kön eller namn.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Warfvinges Väg 39, Stockholm