TNG
Kundtjänstchef till Memira Eyecenter i Stockholm

Kundtjänstchef till Memira Eyecenter i Stockholm

Som engagerad kundtjänstchef på Memira Eyecenter får du leverera service i världsklass och jobba med affärsmässigt ledarskap!

Arbetsgivare Memira Eyecenter
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-02-19
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Catarina Lennartsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Som engagerad kundtjänstchef på Memira Eyecenter får du leverera service i världsklass och jobba med affärsmässigt ledarskap!

Vill du jobba i en nyckelroll med fokus på försäljning, konvertering av kunder och ledarskap? Brinner du för att hjälpa människor och engageras du av att leda personal mot framgång? I rollen som kundtjänstchef på Memira Eyecenter jobbar du på vår kundcenter med att bemanna och leda personal. Du blir en del av ett tryggt och engagerat företag som jobbar inom ett inspirerande område. Är du intresserad av att jobba hos ett dynamisk bolag? Sök tjänsten idag. Vi ser med glädje fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Memira Eyecenter är ett ledande företag som utgör en betydelsefull skillnad för sina kunder och nu får du möjligheten att jobba i en inspirerande roll. Du blir en del av ett växande och familjärt företag, där du får bidra till en förändring och hjälpa dina kunder. Du får tillämpa dina ledarskapsegenskaper för att uppnå ditt och teamets gemensamma mål. Förutom det har du förmåner som friskvårdsbidrag, fördelaktig sjukvårdsförsäkring och 6 veckors semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundtjänstchef jobbar du med värderingsstyrt ledarskap och ansvarar för teamets arbete. Kundcenter erbjuder kunderna rådgivning och stöttning från början till slut. På ett effektivt och utvecklande arbetssätt främjar du medarbetarna och ger dem rätt förutsättningar för att klara av sina arbetsuppgifter. Du har även kontakt med både interna och externa parter som kliniker, optiker och andra samarbetspartners. Sammanfattningsvis är dina uppgifter att: 

  • jobba kontinuerligt med din ledarskapsförmåga för att motivera och stötta dina medarbetare, samt hantera personalfrågor
  • arbeta aktivt med kundsupport och förbättringar kring funktionen
  • planera, samordna, vägleda och utveckla din avdelning
  • vara involverad i olika rutiner och processer för att bidra med ditt affärskunnande och förslag
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I dagsläget sitter Memira Eyecenter moderna lokaler i Uppsala, men under sommaren 2020 flyttar vi till fräscha lokaler nära Nya Karolinska i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där du jobbar kontorstider med viss möjlighet till flexibilitet. Du ansvarar för ett team med 17 medarbetare.

Vår kundcenter är en del av Customer Acquisition som ansvarar för företagets marknadsföring och försäljning. I din tjänst kommer du att sitta med i ledningen för Customer Acquisition och ha kontakt med landscheferna i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Du kommer också att bli involverad i olika utvecklingsprojekt inom Memiras kundresor.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet som chef och känna dig trygg med att leda personal. Du förstår värdet i att vara delaktig i medarbetarnas utmaningar och ha ett vägledande förhållningssätt. Att vara ansvarstagande är en självklarhet för dig och du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du brinner för kundservice och engageras av att ge trevlig bemötande. Som person är du affärsorienterad och har ett säljfokus. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med telefon som verktyg eller jobbat med kundtjänst. 

Då du har vardaglig kontakt med interna och externa parter är det viktigt att du kommunicerar flytande i både engelska och svenska. 

Memira Eyecenter

Memira Eyecenter

Memira Eyecenter är en ledande aktör i världen inom ögonlaser och linsbyte och bidrar till en förbättrad vardag för tusentals personer med ökad frihet utan glasögon och linser. Memira expanderar inom ögonvård och ögonhälsa både som privat vård och på uppdrag av landsting. Idag har företaget cirka 50 kliniker i Sverige, Norge och Danmark med ca 220 anställda medarbetare. Företagskulturen kännetecknas av engagemang, utveckling och omsorg. Kliniken i Uppsala var Memira Eyecenters första i Sverige. I Uppsala ligger även det svenska huvudkontoret för hela organisationen med administration och kundservice för Sverige, Norge och Danmark.

Arbetsgivare Memira Eyecenter
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-02-19
Catarina Lennartsson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Catarina Lennartsson

076-869 64 85

Räkna ut avståndet till jobbet

Stationsgatan 20B