TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till Makita i Stockholm

Makita Sverige har mycket spännande på gång och söker nu en serviceinriktad medarbetare till deras kundservice i Stockholm!

Brinner du för att leverera högsta möjliga service till kunder? Vill du jobba med spännande produkter på ett expansivt företag som verkar globalt? Nu har du chansen att få jobba med kundservice på Makita i Stockholm. Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst på ett intressant och välkänt bolag inom sin bransch. Tjänsten är ett konsultuppdrag på på minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att vara med att fortsätta bygga/utveckla en välfungerande kundserviceavdelning där kunden alltid är i fokus. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor som månar om varandra.

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kundservicemedarbetare kommer du:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta 38h i veckan och förväntad start är 10 februari 2020. Du blir en del av kundserviceteamet på 5 personer och startar upp i våra helt nya fräscha lokaler i Sollentuna. Gratis parkering finns även för den som har egen bil.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och några års erfarenhet av kundtjänst. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska och är van att hantera både telefon och dator som arbetsverktyg. Tidigare erfarenhet av orderhantering är ett plus men inget krav.

Vi tror att du är serviceinriktad, prestigelös och noggrann till ditt sätt. Ditt positiva sätt och engagemang smittar och kommer välkomnas som ytterligare bidrag till den redan trevliga och goda stämningen på kontoret.

Alla lediga jobb