TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalificerad chefsassistent för kunds räkning

Vi söker nu en Kvalificerad chefsassistent för kunds räkning i centrala Stockholm, läs mer och sök redan idag.

Tycker du om en händelserik vardag, att jobba med koordinering samt att arbeta självständigt? Har du gedigen erfarenhet av arbete som VD-assistent / chefsassistent eller liknande roll? Vi söker nu en självgående chefsassistent för kunds räkning som är tillgänglig omgående. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete med trevliga kollegor i en kunskapsorganisation. Vår kund finns centralt i Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag inledningsvis, men för rätt person kommer tillsvidareanställning att erbjudas. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten som Chefsassistent är ett konsultuppdrag ute hos vår kund som sitter i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna är 08.15-16.45. Vår kunds behov är nu, så tänkt start är omgående. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du ha flera års gedigen erfarenhet i en liknande roll och du brinner för att ge service på hög nivå. Du är självgående, driven och initiativtagande. Din förmåga att prioritera bland uppgifter är god och du strävar alltid efter att ligga steget före för att underlätta i andra personers vardagliga arbete. Du tar dig an varierande uppgifter med en positiv och problemlösande inställning och du anpassar dig efter person samt situation – du är en handlingskraftig person som alltid arbetar noggrant och kvalitetsmedvetet.

Du har någon form av eftergymnasial utbildning, goda kunskaper i MS Officepaketet Word, PowerPoint och Outlook, samt känner dig bekväm i både svenska och engelska.

Alla lediga jobb