TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kvalitetsansvarig inom kraftelektronik

II-VIs (tidigare Ascatron) söker en kvalitetsansvarig som kvalitetssäkrar produktionen av kraftelektronik till bilindustrin.

Har du erfarenhet av ISO-, kvalitets- och automotive certifiering inom tillverkningsindustrin? Har du dessutom kunskaper inom kvalitetssystem och standarder? Bli II-VIs nya kvalitetsansvariga och kvalitetssäkra den högteknologiska produktionen!

II-VI i Kista, Stockholm, är en av de ledande verksamheterna inom utvecklingen av kraftelektroniska komponenter. Verksamheten utvecklar sin produktion och söker nu en kvalitetsansvarig med kunskaper inom kraftledare och kiselkarbid. Tillsammans kommer vi förändra fordons-, IT- och energisektor mot en mer hållbar framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant. Här får du:

Se fler lediga tjänster hos II-VI: https://www.tng.se/ingenjorsjobb-ii-vi-stockholm/

 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer implementera och ansvara för kvalitetscertifierad produktion av SiC-epitaximaterial. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du samarbeta med kollegor i både Epi Production- och Device Development-gruppen, produktägare såväl som II-VI-kollegor i USA, Asien och Europa.

Tjänsten är på heltid och du kommer arbeta i ett team med åtta ingenjörer och rapportera till gruppledaren för EPI Production.

VEM ÄR DU?

Vi söker en civilingenjör i materialvetenskap, kemi eller teknisk fysik. Du besitter goda kunskaper inom kvalitetssystem och standarder, samt har erfarenhet av kvalitetscertifiering och tillverkningsindustrin. Kunskap inom kraftledare och SiC-teknik är meriterande.

Som person är du analytisk, systematisk, kvalitetsorienterad och målinriktad. Du trivs med eget ansvar och får saker att hända, samtidigt som du uppnår högkvalitativa resultat. Du uppskattar även att arbeta i ett arbetslag och delar gärna dina kunskaper med andra.

Alla lediga jobb