TNG
KYC administratör till Storbank i Stockholm

KYC administratör till Storbank i Stockholm

Till vår kund i Stockholm söker vi 15 st administratörer som vill jobba i en spännande roll inom KYC. Läs mer och sök här!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-21
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Till vår kund i Stockholm söker vi 15 st administratörer som vill jobba i en spännande roll inom KYC. Läs mer och sök här!

Vi söker 15 stycken som ska jobba som KYC-administratör (Know Your Customer) inom teamet på avdelningen Middle Office – för att stärka arbetet med att motverka penningtvätt och bedrägerier. Vi söker dig som är nyexaminerad eller som vill starta din karriär inom banksektorn och som trivs att jobba med daglig kundkontakt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som KYC-administratör kommer du jobba på en avdelning som på ett strukturerat sätt jobbar med kundkännedom av högsta kvalitet för att säkerställa compliance av de regelverk banksektorn har att följa, oavsett kund. Vi erbjuder dig en viktig roll på en av Sveriges största banker där du får möjlighet att växa, både som person och i din yrkesroll. Du kommer vara en del av ett drivet team och utveckla arbetet med AML (Anti Money Laundry).

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som KYC-administratör kommer du delta i bankens arbete med att motverka penningtvätt och annan finansiell kriminalitet. Ditt arbete innebär en omfattande kundkontakt, företrädesvis via telefon, och du kommer arbeta med såväl privat- som företagskunder.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Kontakta kunder och begära in information
  • Paketera och sammanställa informationen för att presentera den för avdelningens AML-analytiker
  • Föra en dialog med kollegor och kunder för att säkerställa att all information som krävs för en djupgående analys av kunder finns tillgänglig.
  • Följa upp kunder i enlighet med de uppföljningskrav som finns för att kunna identifiera och utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i maj 2020 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Kundens kontor är placerat i fräscha lokaler i Stockholm. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00,

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till denna administrativa roll söker vi dig som:

  • har examen inom ekonomi, juridik eller annan passande utbildning för rollen
  • har tidigare erfarenhet av service.
  • har goda kunskap i Office-paketet
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt. Du är en lagspelare som gillar att jobba i team men du kan även jobba självständigt. Du är öppen och orädd och du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-21
Amanda Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Stockholm, Stockholm