TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Anläggningskonstruktör till Nevita i Göteborg!

Är du konstruktör och ingenjör på jakt efter nya utmaningar? Då kanske du är rätt person i en roll som teknisk lead på Nevita!

Vi har fått äran att tillsätta en spännande tjänst hos Nevita i Göteborg, ett konsultföretag med ett modernt tankesätt och ett starkt driv! Som Lead Civil Engineer och teknisk lead inom affärsområdet Civil driver du teamet till nya nivåer och ansvarar över en projektgrupp, om 3-5 personer, hos Nevitas kunder.

Du arbetar i spännande konstruktionsprojekt inom anläggning, mark och stålstrukturer. Du ges förtroende och ansvar över projektets framskridande och att leveranser håller tekniks höjd och rätt säkerhetsklassning. Tycker du om att se till en helhet, leda ett team samt har en stark förmåga att kommunicera med kund och kollegor? Då kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du välkomnas här till en stimulerande arbetsplats och ett ambitiöst team som sitter i härliga lokaler centralt i Göteborg. Utöver en ansvarsfull roll med högt i tak erbjuder Nevita även en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Nevita fäster stor vikt vid att hitta rätt uppdrag till rätt konsult, allt för att du ska ha möjlighet att utvecklas vidare inom ditt område. Du erbjuds arbetsmarknadens bästa arbetsförmåner samt en vinstdelning. Frihet är ett ledord inom bolaget, vilket gör att du har möjlighet att påverka bland annat arbetstider och projekt.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Lead Civil Engineer kommer du vara en av Nevitas eftertraktade ingenjörer som är teknisk lead i projekt hos våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:

Vidare ges du också möjlighet att delta i avdelningens förbättringsarbete och utveckla Nevitas affärsrelationer och interna processingenjörskompetens.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Nevita består idag av ett team på 10 anställda, placerade i det moderna kontorshotellet United Space på Östra Hamngatan 16. Här erbjuds en flexibel arbetsplats med utrymme för både kundmöten och individuellt jobb, samt en gemenskap med frukostar.

Tjänsten ska tillsättas omgående och du förväntas projektleda ute hos vår kund så snart som möjligt efter anställning!

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll tror vi att du är en kommunikativ person med gedigen fälterfarenhet från processindustrin så som petrokemi, kemiindustri eller massa och papper. Du är utbildad civilingenjör, konstruktör eller motsvarande. Du är van att föra dialog med kund, leda team samt har tidigare erfarenhet av teknisk lead. Vidare är du flytande i svenska och engelksa i tal och skrift. 

Vi ser det också som extra meriterande om du har:

Alla lediga jobb