TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Logistikutvecklare till FedEx i Stockholm

Vi söker just nu efter en logistiker / logistikutvecklare till FedEx i Stockholm, ett av världens största logistikföretag!

Är du analytiker som vill arbeta inom logistisk på ett stort globalt företag? Har du tidigare erfarenhet av optimering, planering och dataanalys samt är nyfiken på nya möjligheter i en ny bransch? Som logistikutvecklare på FedEx kommer du att använda din kunskap inom analys och planering för att förbättra processer och implementera ny teknik.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

FedEx är rankade som en pålitliga arbetsgivare och erbjuder kunder och företag världen över ett brett sortiment av transport, e-handel och företagstjänster. Hos FedEx får du möjlighet att arbeta i en inflytelserik roll i ett dynamiskt team där nästan varje dag ser annorlunda ut. Som logistikutvecklare på FedEx kommer du att hantera problem, enkla som komplexa, från kontinuerliga förbättringsprocesser till optimering av arbetsflöden samt operativ platsplanering och design.

Logistikplanerings- och ingenjörsteamet för Norden och Irland har idag åtta medlemmar baserade i Köpenhamn och Dublin och planerar nu att utöka teamet med två medlemmar i Stockholm. Du kommer att vara en del av ett positivt och starkt team som kontinuerligt hjälper varandra med nationella frågor och bästa praxis. Ditt primära arbetsspråk kommer att vara engelska.

I din roll som logistikutvecklare får du också möjlighet att påverka den största implementeringen inom logistikbranschen någonsin – fusionen mellan FedEx och TNT. Till att börja med kommer du att spendera mycket tid på att göra denna sammanslagning så smidig som möjligt.

6 v semester
6 v semester
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen på FedEx kommer du att hantera komplexa såväl som strategiska problem samt mindre förbättringar inom verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

FedEx vill nu anställa en logistikutvecklare på heltid. Tjänsten inkluderar att åka på affärsresor till FedEx- och TNT-kontor i Sverige och över hela Norden, ibland även Amsterdam och Frankfurt för utbildning och samarbete med regionala team. Du kommer att arbeta på kontoret i Arlanda eller i Upplands Väsby.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en högre utbildning inom industriteknik eller annan relaterad utbildning inom exempelvis statistik, ekonomi eller finans. Du har också tidigare erfarenhet från liknande roller och besitter god kunskap inom logistik och/eller processoptimering. Du har helst arbetat i en analytisk roll med god erfarenhet av Excel eller databaser som SQL. Du är en stark Excel-användare med en passion för siffror och fakta. Vi tror att du har en bakgrund som analytiker eller som statistiker inom teknik, ekonomi eller logistik. Eftersom företagsspråket är engelska krävs en god kommunikationsförmåga på engelska. Kunskaper i Svenska är meriterande men inte ett krav.

Som person är du självstyrd, noggrann och flexibel. Du är duktig med siffror och gillar att arbeta med många olika människor med både strategiska och operativa frågor. Du gillar att arbeta med flera olika projekt och motiveras av att hitta den bästa och mest effektiva lösningen för ett problem.

Alla lediga jobb