TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lokingenjör till GreenCargo

Vill du vara en del av Green Cargos fortsatta resa i rollen som lokingenjör? Bra. Då har vi rollen för dig!

Green Cargo har sina rötter i den svenska tågtrafikens ursprung och är Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik och en viktig del av det skandinaviska näringslivet. Nu har du chansen att vara med och påverka företagets fortsatta utvecklingsresa i en roll som innefattar såväl operativa som mer strategiska arbetsuppgifter inom fordonssidan.
Tjänsten är placerad på fordonsenheten med möjlig placeringsort i Solna, Hallsberg eller Eskilstuna.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Green Cargo är trivseln hög och möjligheten till karriärutveckling likaså vilket gör att de flesta väljer att stanna länge. I rollen som lokingenjör kommer att få en gedigen introduktion med en engagerad mentor. Tillsammans med din kompetens arbetar ni för att ständigt öka tillgängligheten och kvalitetsnivån på företagets fordon. 

Green Cargo står för hållbar logistik och ser till att transporter utförs med minimal klimatpåverkan, goda arbetsvillkor för personalen och med hög säkerhet. Green Cargo har ett systematiskt förbättringsarbete där miljö, kvalitet och arbetsmiljö hanteras.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen ingår du i ett engagerat och kompetent team bestående av lokingenjörer, loktekniker och underhållsstyrare. Kollegorna finns på flera orter varför resor i tjänsten kan förekomma en till två dagar i veckan.

Du rapporterar direkt till lokchefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning med erfarenhet av tekniska utvecklingsprojekt. Då du kommer att arbeta med flera elektronik- och styrsystem ser vi gärna att du har kunskap eller erfarenhet inom området. Du har god IT-vana då rapporteringen sker i flera system. Det är meriterande om du har erfarenhet av järnvägsdrift, ledarerfarenhet och/eller erfarenhet av förvaltning.

Som person ser vi gärna att du är analytisk och strukturerad.  Du har en förmåga att engagera och motivera dina medarbetare, du är positiv och initiativrik samt kan arbeta självständigt. Vidare tror vi att du är noggrann och följer företagets rutiner och processer. Vi söker dig som har ett högt driv och som ständigt vill utvecklas. Då tjänsten innebär interna och externa kontakter krävs god kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift. 

Alla lediga jobb