TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Lokreparatör till Green Cargo i Boden

Vill du arbeta heltid med framtidens lokunderhåll? Sök tjänsten som Lokreparatör på Green Caro i Boden!

På Green Cargo pågår en förändring av synen på underhåll från reaktiv och konservativ till proaktiv och innovativ. Således har du stora möjligheter till att vara delaktig i den förändringsresa företaget har påbörjat samt till personlig och professionell utveckling. Lokverkstaden, där verkstäderna ingår, erbjuder underhåll, revisioner, ombyggnationer och fältservice av lok för godstransporter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Green Cargo är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling likaså. Du har nu möjligheten att vara en betydelsefull del mot visionen Järnvägslogistik i världsklass, där vi står för hållbar logistik och ser till att transporter utförs med minimal klimatpåverkan, goda arbetsvillkor för personalen och med hög säkerhet.

Green Cargo har ett systematiskt förbättringsarbete där miljö, kvalitet och arbetsmiljö hanteras. Hos Green Cargo har du tillgång till förmåner som till exempel friskvård, kompetensutveckling och möjlighet till avancemang inom företaget samt lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till verkstadens produktionsledare och är denne behjälplig i strävan efter att utveckla underhållsarbetet för att höja effektiviteten samt förbättra arbetsmiljön.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från underhåll i industri, reparation av fordon, elektriker eller liknande. Du har grundläggande kunskaper i officepaketet. Det är meriterande om du har kunskap i ritnings- och elschemaläsning.

Du har gymnasial utbildning från fordons-, verkstads-, elprogrammet eller likvärdig formell utbildning. Vidare har du förmåga att uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.

Som person är du säkerhetsmedveten, noggrann och självgående samtidigt som du också fungerar väl i grupp. Du är flexibel och kan fungera på samtliga enheter inom verkstaden.

Alla lediga jobb