TNG

Löneadministratör till Fuji Autotech i Eskilstuna

Erfaren lönespecialist till Fuji Autotech AB i Eskilstuna

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-28
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Eva Sahlin
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Erfaren lönespecialist till Fuji Autotech AB i Eskilstuna

Söker du en ny spännande roll inom löneadministration? Vi söker nu en löneadministratör till Fuji Autotech AB i Eskilstuna. Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag med stora möjligheter till anställning hos kund.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på ett spännande industriföretag i en roll med stort ansvar. Du erbjuds en betydelsefull roll med många olika kontaktytor såsom chefer, medarbetare, HR och ekonomi gällande frågor kring lön, avtals-, försäkrings- och pensionsfrågor.

Fuji Autotech AB är en systemleverantör som utvecklar, producerar och säljer ställbara styrkolonner, teleskopaxlar och ventiler till drygt 20 tillverkare av lastbilar, bussar och jordbruksmaskiner i Europa. Fuji Autotech AB ingår i den japanska Fuji Kiko-gruppen som är global systemleverantör till den internationella fordonsindustrin.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Månadsvis ta fram löner inklusive hantering av sjuklön och semesterlön, totalt 160 löner
  • Tolkning och tillämpning av lagar och avtal
  • Besvara frågor om lön och kollektivavtal från medarbetare och ledning
  • Hantera tjänstepensioner och försäkringar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har självständigt ansvar för löneadministrationen och arbetar nära kollegorna inom ekonomi samt HR. Nuvarande löneadministratör går i pension vid årsskiftet och önskat tillträde är senast i november. Tjänsten som löneadministratör är på 80%, men det finns möjlighet att fylla ut tiden till 100% om du har kunskaper inom t.ex. ekonomi eller HR.

Uppdraget är en "hyr först" - vilket innebär att du blir anställd som konsult på TNG och sedan är tanken att din anställning ska övergå till kunden efter en tid.

Som konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av löneadministration både från kollektiv- och tjänstemannasidan. Du har även kunskaper i arbetsrätt och kollektivavtal, gärna industriavtalet. Om du tidigare har arbetat i Kontek och/eller i WebTime är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomiadministration. 

Som person är du serviceminded och tycker om att ge support till chefer och kollegor. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och som är van att ta stort eget ansvar. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete då det är deadlines kontinuerligt. Vidare så är du trygg i dig själv och har en stor integritets- och sekretessförmåga. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-28
Eva Sahlin
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 8, Örebro