TNG
Lönespecialist till Geberit/Ifö i Bromölla

Lönespecialist till Geberit/Ifö i Bromölla

Har du erfarenhet av löneadministration och ett intresse för system? Ta chansen och bli en del av Geberits härliga löneteam!

Arbetsgivare Geberit AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-27
Friskvård Friskvård
Gym på kontoret Gym på kontoret
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Angelina Nilsson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Har du erfarenhet av löneadministration och ett intresse för system? Ta chansen och bli en del av Geberits härliga löneteam!

Geberit/Ifös lönefunktion är i en utvecklingsfas. Vid årsskiftet implementerades SAP som affärssystem och då även SAP Payroll och Time Management. Processerna börjar landa och snart är implementeringen klar. Till följd av utvecklingen förstärker man nu teamet med en lönespecialist som kommer arbeta med hela löneprocessen inklusive generell HR-administration. Hos Geberit blir du del av ett samarbetsinriktat team som värdesätter arbetsglädje. Tillsammans strävar vi efter att leverera rätt lön i tid. Gillar du liksom vi lön och har ett intresse för system? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig - vi ser mycket fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på Geberit är ett globalt företag med tillverkning i bland annat Bromölla och Mörrum. Hos oss får du möjlighet att bli del av ett ledande bolag inom VVS-branschen med starka varumärken på den nordiska marknaden. Du blir även del av ett stabilt bolag som levererar produkter av toppkvalitet. I Sverige är vi ca 400 anställda (150 tjänstemän och 250 kollektivanställda). Våra värderingar är integritet, laganda, engagemang, ödmjukhet och förnyelse. I rollen får du möjlighet till attraktiva förmåner så som friskvårdsbidrag (4000 kr/år). Som lönespecialist hos oss får du möjlighet att arbeta i en verksamhetsnära och supporterande roll där din kompetens inom lön värdesätts och uppskattas. Här får du chans att vara del av vår förändringsresa och med din kompetens bidra till förbättringar och lösningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Administrativt arbeta med hela löneprocessen
  • Generell HR-admin
  • Support till hela organisationen i Sverige
  • Superuser i SAP Payroll samt SAP Time Management
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad i Bromölla där dina kollegor i löneteamet också är placerade. Löneteamet består av 3 personer och din närmaste chef är lönechefen. Resor, nationella som internationella, förekommer i tjänsten och antalet övernattningar per år uppskattas till 15.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av administrativt arbeta med hela lönehanteringsprocessen. Kanske har du en utbildning inom lön och några års erfarenhet inom lön, alternativt en flerårig erfarenhet inom lön. Det är meriterande om du har arbetat med HR-administrativa uppgifter likväl som om du har erfarenhet från en tillverkande industri. Du är van att tolka kollektivavtal.

Då du kommer att arbeta som superuser i SAP Payroll och Time Management söker vi dig som har ett systemintresse och en systemvana. Du är även van att arbeta i Excel. Har du erfarenhet av SAP Payroll är det meriterande, men inget krav. Rollen innebär daglig kommunikation på både svenska och engelska, varför vi söker dig som är bekväm att kommunicera på båda språken. 

För att trivas i och passa för rollen som lönespecialist söker vi dig som är samarbetsinriktad och med en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och strävar alltid efter att leverera rätt lön i tid. Du har därmed ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du trivs bra i en arbetsmiljö som innefattar arbetsglädje, förbättringstänk och laganda.

Geberit AB

Geberit AB

Den internationella Geberit koncernen är marknadsledande i Europa för sanitetsprodukter. Som integrerad koncern har Geberit en mycket stark närvaro i de flesta europeiska länder och kan därmed erbjuda unika mervärden inom både sanitetsteknik och badrumsporslin.

Tillverkningskapaciteten utgörs av 29 produktionsanläggningar, varav 6 utanför Europa. Koncernens huvudkontor ligger i den schweiziska staden Rapperswil-Jona. Med ca 12 000 anställda i nästan 50 länder hade Geberit en nettoomsättning 2018 på 3,1 miljarder schweiziska franc. Geberit är noterat på börsen SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har funnits på SMI (Swiss Market Index) sedan 2012. Läs mer på www.geberit.se

Arbetsgivare Geberit AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-27
Angelina Nilsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet

olkets Husgatan 1, Bromölla