TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marinföretag söker project controller i Göteborg

Är du utvecklingsorienterad och kommunikativ? Vi söker en controller till expansivt marinföretag i Göteborg!

Vi söker dig som brinner för ekonomi, har tidigare erfarenhet som controller och letar efter möjligheten att utvecklas inom området. Känner du igen dig, har vi en spännande roll för dig att jobba som controller i projektform, för omgående start till ett internationellt och grönt marinföretag! I rollen som Controller kommer du arbeta nära projektledare och bidra med ett ekonomiskt perspektiv i form av bland annat kostnadskontroller och budgetansvar. Ta chansen och bidra med optimering och lönsamhet i en organisation som arbetar med hållbara lösningar!

Är du redo för denna spännande roll som controller? Välkommen med din ansökan redan idag med ett engelsk CV då företaget verkar internationellt. Urvalet kommer ske löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten innebär ett spännande arbete i ett internationellt och expansivt företag. Du erbjuds en roll som spindeln i nätet i olika projekt där du får användning för din förmåga att tänka strategiskt, din noggrannhet och din analytiska förmåga. Din roll fyller en viktigt funktion för genomförandet och genomdrivandet av projekt och du får en roll med många kontaktytor!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbete på ett modernt kontor beläget i Göteborg och för dig som åker kollektivt så har du nära till kollektivtrafik. För dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk. Därmed kommer även intervjuer hållas på engelska.

Uppdraget är initialt ett bemanningsuppdrag på 6 månader med god chans till förlängning. Detta innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. För oss är det viktigt att du som konsult känner dig trygg och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ekonomikandidatexamen eller motsvarande och vill utvecklas inom ekonomi. Vidare ser vi att du har ett par års erfarenhet av controller funktioner och är hungrig på att utvecklas. Då engelska är koncernspråket och företaget verkar internationellt är det ett krav att du behärskar engelska, i båda tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån produktion, industri eller tillverkning.

Som person är du analytisk med en god förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du trivs med samarbete i arbetet och att vara drivande samtidigt som du sköter ditt arbete med noggrannhet. Vidare ser vi att du är kommunikativ och lösningsorienterad i ditt arbete.

Alla lediga jobb