TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Master Data Specialist till Swedish Match Göteborg

Drivs du av att hantera data, förbättra processer och arbeta i projekt? Nu söker Swedish Match en Master Data Specialist!

Vill du dessutom utvecklas i en innovativ miljö där produkten är i fokus och dina uppgifter stödjer hela kedjan från utveckling till tillverkning och försäljning? Som Master Data Specialist på Swedish Match får du möjligheten att leda arbetet med att förbättra våra processer och utbilda i arbetssätt för hantering och användning av produktdata.

Utöver detta kommer du själv att arbeta i processer som masterdatakoordinator i förbättrings- och lanseringsprojekt. En roll full av variation och möjligheter! Vill du bli en del av oss? Sök nu!

Ditt anställningserbjudande

På Swedish Match får du chansen att vara en del av ett väletablerat och innovativt företag med högkvalitativa produkter och välkända varumärken. På Swedish Match är vi övertygade om att en mångfaldig personalstyrka är positiv för vår verksamhet. Vårt fortsatta mål är därför att vara en öppen och inkluderande arbetsgivare. I denna miljö har alla medarbetare lika möjligheter att uppnå sin fulla potential oavsett personliga egenskaper.

Våra kärnvärden är Passion, Ägande, Innovation och Kvalitet. Dessa värderingar är ständigt närvarande i vårt dagliga arbete och vägleder oss att prestera som ett vinnande lag.

Friskvård
Friskvård
Jobba hemma
Jobba hemma
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I din roll som Master Data Specialist arbetar du med produkter inom kategorierna snus, nikotinpåsar och tobaks- och nikotinfria portionspåsar. Teamet i Product Formulations & Masterdata består av åtta medarbetare och sitter i centralt belägna lokaler i Göteborg, alldeles vid älven. Avdelningen har ett nära samarbete med Product Development, Supply Chain och Marknads- och Säljfunktioner och stödjer Swedish Matchs verksamheter inom fabrikerna i Göteborg, Kungälv och Danmark samt på Gotland. 

Swedish Match har som strategiskt fokusområde att bli en mer datadriven och digital organisation. Samtidigt ökar samarbetet också mellan Swedish Matchs olika fabriksenheter, där målet är att ha enhetliga arbetsprocesser och på sikt arbeta i samma stödsystem och med samma struktur på artikeldata. Då samarbetet mellan de olika fabriksenheterna skall bli tätare, kommer vår organisation att behöva en sammanhållande Master Data Specialist för att driva arbetet att nå likriktade processer för den data som hanteras i gemensamma system.

 

Våra förväntningar

Till rollen som Master Data Specialist söker vi någon med eftergymnasial utbildning inom t.ex. IT, teknik, logistik eller ekonomi och som har flera års erfarenhet av arbete med och i produktinformationssystem såsom PIM, PLM eller affärssystem (ERP, Enterprise Resource Planning). Andra fördelaktiga kompetenser är god kännedom om databashantering och förståelse för arbete mot BI-plattformar.

Finns erfarenhet av att stödja hela kedjan från utveckling av en konsumentprodukt till tillverkning och försäljning med produktdatahantering, är det extra meriterande.

Vår erfarenhet säger att någon med de personliga egenskaperna att naturligt hålla god struktur och ordning samt ha ett sinne för detaljer passar bra för rollen. Samtidigt måste förmågan att skapa goda relationer till andra och att vara samarbetsorienterad, vara hög. Att kommunicera obehindrat på svenska är ett krav och goda kunskaper i engelska är en förutsättning för att fungera i rollen.

Alla lediga jobb