TNG
Masterdata koordinator till Oatly

Masterdata koordinator till Oatly

Vill du anta en utmanande roll i ett innovativt företag?

Arbetsgivare Oatly AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-20
6 v semester 6 v semester
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Centralt kontor Centralt kontor
Anna Messa
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Vill du anta en utmanande roll i ett innovativt företag?

Nu finns möjligheten att gå in i ett helt nytt team inom Supply Chain på Oatly som Masterdata koordinator. Som en del av detta nya team kommer du driva förändring, bygga upp, underhålla och dokumentera best practice kring masterdata management inom ERP och även andra masterdata system, globalt. Det här är möjligheten för dig som dessutom vill bidra till målet att leverera produkter som har högsta näringsvärde och minimal miljöpåverkan.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Oatly erbjuder dig möjligheten att få arbeta på ett innovativt företag med stark internationell tillväxt. Vårt mål är att alltid leverera produkter som har högsta näringsvärde och minimal miljöpåverkan. Vi sätter stort värde på teamkänsla och att vi jobbar tillsammans med passion och driv mot våra mål. Är du en person som gillar att kunna bidra och gärna vill utmanas redan första dagen kommer du passa perfekt in hos oss. Vi ser gärna att våra medarbetare utvecklas och därför finns det stora möjligheter till att göra just det.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Masterdata koordinator kombinerar du din förändringskraft, dina administrativa färdigheter tillsammans med din förmåga att förstå och navigera i informationssystem med data.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Daglig drift och förvaltning av ERP och masterdata system; se till att du har rätt och korrekt inmatning av masterdata (BOM, NPD, produktlansering, leverantörer och villkor etc.).
  • Definiera och förankra masterdata processer i organisationen för att säkerställa effektivitet och hög datakvalitet.
  • Bidra och delta som specialist under utrullningen av vårt nya ERP-system.
  • Hålla i utbildningar i masterdata ute i organisationen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll ingår det även att ha kontakt med olika avledningar inom organisationen för att samla in och följa upp data och dess kvalitet. En stor del av rollen innebär att sätta upp och utveckla vidare styrning av masterdata samt att kontinuerligt förbättra processerna.

Du kommer att tillhöra Supply Chain-avdelningen, ingå i ett nytt team och rapportera till Global Masterdata Manager. Vidare innebär positionen som Masterdata koordinator ett stort eget ansvar där det finns stor möjlighet att få vara med och utforma rollen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har relevant utbildning och flera års liknande arbetserfarenhet inom masterdata, data, IT-system och underhåll. Du har god kunskap inom ERP-system och/eller masterdata management. Har du tidigare erfarenheter av globala processer i tillväxtbolag samt arbetat inom Supply Chain är det meriterande. Om du har erfarenhet av ERP-systemet Microsoft D365 är även det meriterande. Eftersom vi är ett internationellt bolag ser vi att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person motiveras du av att strukturer, samtidigt som du främjar förändring och tycker om att bygga och driva processer. Dessutom drivs av att bidra till en mer hållbar värld. Vidare ser vi att du har en effektiv kommunikationsstil och har ett systematiskt tillvägagångssätt. Då vi är ett nytt och litet team ser vi att du gärna agerar på eget initiativ och får saker att hända samtidigt som du med lätthet samarbetar med andra och delar med dig av dina kunskaper i strävan efter att uppnå gemensamma mål. Oatly är en organisation i tillväxt, både i Sverige och internationellt, och i den här rollen blir det därmed viktigt att du kan skapa ett användbart nätverk med kontakter och relationer för att kunna uppnå mål och resultat.

Vi ser fram emot din ansökan!

Oatly AB

Oatly AB

Oatly was founded back in the 1990s and is based on Swedish research from Lund University. The company’s patented enzyme technology copies nature’s own process and turns fiber rich oats into nutritional liquid food that is perfectly designed for humans. Today, the Swedish company remains independent and dedicated to upgrading the lives of individuals and the general wellbeing of the planet through a lineup of original oat products. www.oatly.com

Oatly AB
Arbetsgivare Oatly AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-20
Anna Messa
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet

Stora Varvsgatan 6, Malmö