TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Mekanikkonstruktör till Eletta Flow

Eletta Flow söker en mekanikkonstruktör till deras huvudkontor i Stockholm

Är du mekanikkonstruktör med ett intresse för design av produkter inom analog mätning? Trivs du i organisationer med kundnära produktutveckling och spännande teknik? På Eletta Flow får du jobba med mekanik inom ett brett spann av olika arbetsprocesser. Du kommer att designa mekanikkonstruktioner respektive och CAD:a dessa, men även utföra hållfasthets- och flödesberäkningar

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Elettas flödesmätare är en unik produkt som används inom mätning av gas- och vätskeflöde med hjälp av differenstryck. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och söker idag en mekanikkonstruktör, gärna med erfarenhet av matematiska beräkningar av gas- och vätskeflöden. Vi erbjuder dig en intressant och utvecklande roll där du får möjlighet att dagligen jobba med, och utveckla din kompetens inom, mekanik och CAD-design.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Eletta Flow kommer du tillsammans med våra duktiga elektronikingenjörer arbeta med projektering, design och utveckling av våra flödesmätare. Du kommer vara involverad i alla våra pågående projekt och i framtagning av våra prototyper. Arbetet innebär CAD-ning, design och matematiska flödesberäkningar i mätning av gas-, och vätskeflöde och differenstryck samt testning som för att kvalitetssäkra produkten.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på Eletta är våra anställda vår största tillgång och företagskapital. I din roll kommer du arbeta med utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av befintliga produkter. Ditt jobb innebär att du under eget ansvar arbetar med flera projekt samtidigt och därmed även har många olika kontaktytor.

VEM ÄR DU?

Eletta expanderar och söker dig som har ett stort intresse för teknik och innovation. Du har erfarenhet som mekanikkonstruktör samt goda kunskaper i ett eller flera CAD-program, önskvärt är kunskaper i Solidworks. Du kommer att jobba brett inom mekanikutveckling av nya och befintliga produkter.
Vi vill att du har en civilingenjörsexamen inom mekanik eller högskoleingenjörsutbildning med relevant matematisk påbyggnad i exempelvis MatLab / Mathematica. Du har ett intresse för att arbeta med inbyggda system och erfarenhet av att arbeta hands-on i team. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.


Det är meriterande med erfarenhet av praktisk mekanisk bearbetning och produktutveckling i samarbete med elektronikingenjörer. Som person är du ansvarstagande med stort eget driv och initiativförmåga. Vi söker en "doer" med god social förmåga. Som person är du prestigelös, nyfiken och öppen för att realisera såväl dina egna som andras idéer.

Alla lediga jobb