TNG
Mekanikkonstruktör till Eletta Flow

Mekanikkonstruktör till Eletta Flow

Eletta Flow söker en mekanikkonstruktör till deras huvudkontor i Stockholm

Arbetsgivare Eletta Flow AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-30
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Dana Jennerström
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Eletta Flow söker en mekanikkonstruktör till deras huvudkontor i Stockholm

Är du mekanikkonstruktör med ett intresse för design av produkter inom analog mätning? Trivs du i organisationer med kundnära produktutveckling och spännande teknik? På Eletta Flow får du jobba med mekanik inom ett brett spann av olika arbetsprocesser. Du kommer att designa mekanikkonstruktioner respektive och CAD:a dessa, men även utföra hållfasthets- och flödesberäkningar

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Elettas flödesmätare är en unik produkt som används inom mätning av gas- och vätskeflöde med hjälp av differenstryck. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och söker idag en mekanikkonstruktör, gärna med erfarenhet av matematiska beräkningar av gas- och vätskeflöden. Vi erbjuder dig en intressant och utvecklande roll där du får möjlighet att dagligen jobba med, och utveckla din kompetens inom, mekanik och CAD-design.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På Eletta Flow kommer du tillsammans med våra duktiga elektronikingenjörer arbeta med projektering, design och utveckling av våra flödesmätare. Du kommer vara involverad i alla våra pågående projekt och i framtagning av våra prototyper. Arbetet innebär CAD-ning, design och matematiska flödesberäkningar i mätning av gas-, och vätskeflöde och differenstryck samt testning som för att kvalitetssäkra produkten.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos oss på Eletta är våra anställda vår största tillgång och företagskapital. I din roll kommer du arbeta med utveckling av nya produkter samt vidareutveckling av befintliga produkter. Ditt jobb innebär att du under eget ansvar arbetar med flera projekt samtidigt och därmed även har många olika kontaktytor.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Eletta expanderar och söker dig som har ett stort intresse för teknik och innovation. Du har erfarenhet som mekanikkonstruktör samt goda kunskaper i ett eller flera CAD-program, önskvärt är kunskaper i Solidworks. Du kommer att jobba brett inom mekanikutveckling av nya och befintliga produkter.
Vi vill att du har en civilingenjörsexamen inom mekanik eller högskoleingenjörsutbildning med relevant matematisk påbyggnad i exempelvis MatLab / Mathematica. Du har ett intresse för att arbeta med inbyggda system och erfarenhet av att arbeta hands-on i team. Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.


Det är meriterande med erfarenhet av praktisk mekanisk bearbetning och produktutveckling i samarbete med elektronikingenjörer. Som person är du ansvarstagande med stort eget driv och initiativförmåga. Vi söker en "doer" med god social förmåga. Som person är du prestigelös, nyfiken och öppen för att realisera såväl dina egna som andras idéer.

Eletta Flow AB

Eletta Flow AB

Eletta är ett familjeägt företag med ungefär 20 anställda som alla arbetar nära varandra. Eletta har kunder och produkter över hela världen och därmed är koncernspråket även engelska. Eletta sitter i Segeltorp, Stockholm. Hos Eletta får du möjlighet att själv bedriva din utveckling och breddning inom inbyggda system.

Eletta utvecklar och tillverkar flödesmätare och flödesvakter för användning i industri. Det är ett litet bolag där alla hjälper till med högt som lågt. På Eletta arbetar man i projektform och har ansvar för sina egna projekt men med hjälp av varandra. Behoven kommer från marknad eller från portföljanalys varpå nya kravspecifikationer skapas och nya produktutvecklingsprojekt initieras. Montage och verkstad finns i byggnaden, men i övrigt beställs större delen av komponenterna. Mest fokus i nuläget läggs på bredda produktportföljen med fler elektroniska varianter som komplement till befintliga produkter.

Arbetsgivare Eletta Flow AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-30
Dana Jennerström
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Dana Jennerström

0721-81 27 44

Räkna ut avståndet till jobbet

Mätarvägen 3, Segeltorp