TNG
Nätverkskonsult till SecureLink Malmö

Nätverkskonsult till SecureLink Malmö

Brinner du för nätverk och vill vara en del av Europas ledande företag inom cybersäkerhet?

Uppdragsgivare SecureLink AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-19
Tjänstebil Tjänstebil
Ny Teknik Ny Teknik
Massage Massage
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Jenny Andreasson
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Brinner du för nätverk och vill vara en del av Europas ledande företag inom cybersäkerhet?

Nu söker vi dig som vill arbeta som Nätverkskonsult med fokus på DDI (DNS/DHCP/IPAM) till vår konsultverksamhet i Malmö! Detta är en möjlighet för dig som vill komma vidare i karriären och fördjupa din kunskap inom nätverk och säkerhet. Här har du chansen att arbeta med de bästa i branschen, rankade som nr 1 inom Cyber Security i Europa av Gartner.

Sök idag och häng med på SecureLinks tillväxtresa!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Dessutom får du som konsult stora möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll och såklart möjlighet att fördjupa din kunskap inom cybersäkerhet. Då vi är internationellt bolag har du även möjlighet att arbeta på våra kontor inom Sverige och även Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete. Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.

För oss är det viktigt med prestigelöshet, tillit och respekt för varandra och våra kunder och varje dag driver vi innovationen inom vårt specialistområde framåt.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som nätverkskonsult med fokus på DDI (DNS/DHCP/IPAM) kommer du att rådge, ge rekommendationer och assistera våra kunder inom design, implementation och konfiguration av nya och ofta kundspecifika nätverks- och säkerhetslösningar. Du har en aktiv del i felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Som en del av vårt uppföljningsarbete är du också delaktig i avrapportering och rapportskrivning. Våra arbetsuppgifter är ibland förlagda hos kunder där du har ansvaret för vår säkerhetsleverans och i flera fall kan du också ingå i kundspecifika team.

I den här rollen kommer du att vara dedikerad en av våra större kunder och arbeta både på vårt kontor i Malmö samt onsite hos kunden. Vid din sida har du ett helt gäng av branschens absolut bästa cyber security konsulter. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som konsult hos oss får du en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du kommer att vara en del av vårt konsultteam med placering i Malmö, men kommer att befinna dig ute hos kund i längre uppdrag. Våra kunder finns placerade i hela regionen, men primärt inom Malmö/Lund. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Tycker du att IT-säkerhet är spännande och söker nya utmaningar?

För att prestera i rollen tror vi att du har en stark verksamhetsförståelse för att kunna rådge kunder kring verksamhetskritiska lösningar. För dig är kommunikation, både i kunddialogen och internt i projektteamen viktig och du kommunicerar obehindrat på både Svenska och Engelska.

Som konsult kommer du att få stort eget ansvar och behöver därför vara självdrivande och trivas med att ta egna initiativ, men också vara lyhörd och trivas med att arbeta i team. Du tar dig an uppgifter med ett systematiskt arbetssätt och har fokus på såväl resultat som affären. Innovation är en del av vardagen hos oss på SecureLink och vi tror att du trivs med att ha innovation som ett ledord i ditt arbete och att du hela tiden vill utvecklas vidare.

Vi söker dig som har:

• flerårig erfarenhet inom nätverk från en global organisation
• djup kunskap inom DDI (DNS/DHCP/IPAM) samt TCPIP ipv4/ipv6
• generell kunskap inom Active directory, brandväggar, routing, swithing samt SPLUNK

Det är även meriterande om du har kunskap inom Infoblox, Cisco nätverk samt Cloud AWS.

 

SecureLink AB

SecureLink AB

Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa ideér. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SecureLink AB
Uppdragsgivare SecureLink AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-19
Jenny Andreasson
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Jenny Andreasson

0707 214 214

Räkna ut avståndet till jobbet

Stenbärsvägen 6, Malmö