TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

.NET-utvecklare till affärssidan på SEB Stockholm

Är du en .NET-utvecklare som vill jobba nära affären och utveckla centrala system för SEB:s verksamhet?

Det här jobbet är perfekt för dig som är relativt nyutexaminerad och i början av din tekniska karriär eftersom rollen ger utrymme att lära av mer erfarna kollegor, men självklart ser vi positivt på sökande med olika erfarenheter.

Hos SEB Investor Services görs ingen skillnad mellan IT och affärssidan utan alla jobbar tillsammans. Detta är en möjlighet för dig som vill komma närmare bankens verksamhet. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ha en betydande roll då du uppmuntras till att komma med lösningsförslag som kan bidra till förbättring och effektivisering av såväl system och applikationer som infrastruktur.

OM JOBBET

Som utvecklare hos oss kommer du att få en central roll med att utveckla befintliga system och applikationer i C# .NET och använda tekniker som Angular. Detta innebär bland annat att du kommer:

Du kommer ha möjlighet att välja själv vad du vill specialisera dig inom hos oss. På SEB arbetar vi utefter det agila arbetssättet och vi tycker det är viktigt att våra anställda ges möjlighet att prova på nya saker. Därför har vi avsatt tid varje sprint där du kan testa nya tekniker. För att vi fortsatt ska kunna leverera hög kvalité lyssnar vi på våra anställda och du uppmuntras komma med egna initiativ. Du kommer att ingå i ett nytt team på 8 personer och vi sitter i anrika lokaler vid Kungsträdgården i Stockholm.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att snabbt komma in i rollen har du goda kunskaper och erfarenheter av C# .NET. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fullstack-utveckling med en betoning på backend. För att trivas bra hos oss behöver du vara nyfiken och brinna för att hitta nya lösningar och ta egna initiativ.
Du är innovativ och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor och du tycker om att arbeta i team. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande med intresse för finansbranschen. Det viktigaste är dock att du har ett driv och en vilja att lära och utvecklas.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb