TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

.NET Utvecklare till SEB i Stockholm

SEB söker en .NET-utvecklare med fokus på utveckling av ett nytt system och att bygga microsajter för webbapplikationer.

Hos oss på SEB får du möjligheten att vara del ett agilt team och tillsammans med dina kollegor vara en viktig del för att utveckla vår digitala kundupplevelse. Det här är en möjlighet för dig som vill arbeta med att utveckla ett nytt system och bygga microsajter inom .NET och tekniker som Angular.

OM JOBBET

Hos oss kommer du bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling av system och att bygga nya applikationer inom den senaste tekniken för förbättring av våra digitala kanaler. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö – både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.
Vi i teamet har starkt intresse för ny teknik och värnar om varandra. Vår vision är att alltid leverera den bästa tekniska lösningen med kvalitet i fokus. Vi utforskar ny teknik på både front- och backend och har ett starkt fokus på CI/CD. Tekniker som vi använder är .NET, Angular 6, TypeScript, Java 8/9, docker, Jenkins, Protractor, m.fl.
Arbetet utgår från de agila principerna och bygger på autonomi inom vårt ansvarsområde och självbestämmande inom teamet. Vi tror att arkitektur och design växer fram med självorganiserande team. SEBs kontor är beläget i moderna lokaler i Solna, precis vid Mall of Scandinavia.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar. Du driver dina projekt i mål och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.
För att trivas som fullstack utvecklare i vårt team har du goda kunskaper i agila metoder samt har erfarenhet av att utveckla applikationer skrivna i C#, Angular, HTML och CSS. Extra plus är om du tidigare arbetat med online arkitekturer, DevOps och CI/CD. Du har ett brinnande intresse för programmering och gillar att sätta dig in i nya tekniker, plattformar och verktyg.Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i engelska i både tal som skrift är ett krav för att kunna kommunicera effektivt i rollen.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb