TNG
Nordisk försäljningschef till Youwe i Stockholm

Nordisk försäljningschef till Youwe i Stockholm

Nu söker vi en operativ chef inom försäljning till Youwe i Stockholm, läs mer nedan.

Arbetsgivare Youwe
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-11-30
Flextid Flextid
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Bonus Bonus
Linnea Wäringe
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Nu söker vi en operativ chef inom försäljning till Youwe i Stockholm, läs mer nedan.

Youwe expanderar snabbt och letar därför efter en kreativ och resultatorienterad pionjär, en operativ chef inom försäljning, som hjälper till att sätta Youwe på kartan i Norden. Med en stark kundportfölj och ett brett utbud av lösningar finns det enorma möjligheter i regionen. Kanske har du arbetat som Key Account Manager, eller arbetat i en annan säljroll som inneburit att du skapat affärsmöjligheter från grunden. Letar du efter nästa steg i din karriär där du kan vara en nyckelspelare och göra en verklig skillnad för framtiden? Youwe, en av Europas starkaste digitala full-servicebyråer välkomnar dig att söka redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av det internationella Youwe-försäljningsteamet. Du och andra experter från ett växande team arbetar nära för att skapa en gemensam påverkan för några underbara varumärken. Du kommer ofta att pusha dina gränser för innovation samt kreativitet, och Youwe kommer också stödja din utveckling genom deras interna akademi. I denna roll som operativ chef inom försäljning får du arbeta för stora varumärken med utmanande projekt, i en kultur som prisar frihet och ansvar. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Ansvara för försäljning, presentationer, möten och intäktsgenerering.
 • Merförsäljning till befintliga kunder och konton (account mining) i samarbete med Affärsutvecklingschefer och leveransgrupper.
 • Vårda leads genom försäljningscykeln, vara primär kontakt för potentiella kunder / leads för att skapa affärsmöjligheter.
 • Samarbeta med interna och externa intressenter för att förbereda svar på RFPs, förslag och avtal.
 • Varje vecka samt månad, sammanställa affärslägesrapport innehållande pipeline samt vunna och förlorade möjligheter på den nordiska marknaden.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställningsperiod. Anställningen startar så snart rätt person kan vara på plats. Du utgår från Youwes kontor på söder, resor i tjänsten kommer att förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i tjänsten ser vi att du har: 

 • Erfarenhet av en liknande position under de senaste fem åren eller mer, hos en annan digital byrå eller teknikpartner.
 • Ett bevisat resultat när det gäller digital strategi, kundupplevelse, digital planering, innehållshantering och e-handel.
 • Skapat rapporter om periodiska försäljningsframsteg, arbetat med affärsutveckling och har erfarenhet av den nordiska marknaden. 
 • Arbetat med agila tillvägagångssätt baserade projektförsäljningar, förberedelse av presentationer, och granskning av kontraktsdokumentation.
 • Arbetat med försäljningsverktyg inom digital marknadsföring som exempelvis Hubspot CRM, LinkedIn samt Navigator.
 • Erfarenhet av strategin GTM och är flytande i svenska tal / skrift samt har mycket goda kunskaper i engelska tal / skrift. 
Youwe

Youwe

Hej, vi är Youwe. Vi är en ISO 27001-certifierad digital byrå med full service. Med mer än 220 av de bästa utvecklarna, formgivarna, digitala marknadsförarna och strategerna, så skapar vi våra kunders framgångar online. Från våra kontor i Nederländerna, Ukraina, Storbritannien och Norden arbetar våra team alltid sida vid sida med våra kunder.
Vi hjälper organisationer att förändra sig i den digitala världen. Med hjälp av data och smarta algoritmer hjälper vi våra kunder att hålla sig uppdaterade om den senaste utvecklingen i den digitala världen som ständigt förändras. Youwe kombinerar teknologi, data och kreativitet för att förändra och förbättra det sätt på vilket varumärken kommunicerar med sina kunder. Tillsammans med våra partners gör detta oss till en av Europas starkaste digitala full-servicebyråer.

Stay ahead. Go beyond.

Youwe
Arbetsgivare Youwe
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-11-30
Linnea Wäringe
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Ringvägen 100 118 60 Stockholm Sweden